Seteaza rularea permanenta a video-urilor din youtube pe rezolutie maxima.

Configurare noua (How To)

Situatie

Video-urile din youtube ruleaza la rezolutia 420p chiar daca sunt facute setarile din Youtube pentru a rula videourile la cea mai buna calitate pentru conexiunea si marimea playerului.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a rezolva aceasta problema se va folosi extensia “Auto HD for Youtube” pentru Google Chrome .

Pentru a downloada extensia “Auto Hd for Youtube” se va intra pe pagina https://chrome.google.com/webstore/category/apps si se va cauta extensia.

cautat extensie

Se va instala extensia urmand chenarele rosii din imagini.

instalat 1

instalat 2

instalat 3

terminat instalat

 

Dupa ce ati terminat de instalat extensia trebuie setat pe ce rezolutie sa ruleze video-urile din youtube. Pentru acest lucru se va intra in optiunile extensiei.

intrat setari

Din Play Quality se va seta rezolutia maxima la care vor rula video-urile. Daca aveti setata o rezolutie mai mare in extensie iar video-ul pe care incercati sa il urmariti are cea mai mare rezolutie mai mica decat cea setata de dumneavoastra atunci extensia va alege cea mai mare rezolutie prezenta pentru acel video. Pentru a avea intotdeauna cea mai mare rezolutie posibila se va seta pe HD Max. Daca pe video-urile cu rezolutie 2k/4k, calculatorul dumneavoastra scadeaza sau incarca greu video-ul atunci este recomandat sa treceti aceasta setare pe HD (1080).

setari extensie

Din Player Size va seta automat marimea playerului atunci cand vizionati un video la dimensiunea mare sau mica, in functie de ce alegeti in aceasta setare.

setari extensie 2

 

Dupa efectuarea setarilor toate video-urile de pe youtube vor porni la rezolutia maxima disponibila.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(50 din 108 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?