Top 3 solutii de restaurare si reparare pc pentru recuzita oricarui administrator de sistem.

Configurare noua (How To)

Situatie

Atunci cand ai de aface cu un computer care nu mai functioneaza corect sau nu se mai poate utiliza din diferite motive la nivel software, atunci iti propun aceasta colectie interesanta de utilitare menite sa vina in ajutor.

Solutie

Pasi de urmat

Hiren Boot CD

Sloganul pentru Hiren Boot CD reprezinta “o trusă de prim ajutor pentru computer” – și chiar este! Hiren Boot CD-ul este unul dintre cele mai populare CD-uri de salvare disponibile și conține o multitudine de instrumente, inclusiv instrumente de defrag, unelte drivere, unelte de backup, antivirus și instrumente anti-malware, instrumente de detectare rootkit, intrumente pentru stergerea in siguranta si definitiva a datelor de pe HDD, și instrumente de partiționare, si multe altele.
Hiren Boot CD-ul este disponibil pentru descărcare în format ISO pentru instalarea ușoară pe USB sau pe scrierea unui CD.
Meniul de pornire vă permite să bootati în mediul Mini XP sau mediul de salvare bazat pe Linux sa executați o serie de instrumente sau sa bootati direct dintr-o partiție specificată.

Hiren_PreBoot

Mediul Mini XP, așa cum se arată în imaginea de mai jos,este aproape la fel ca si un Windows XP pentru desktop. Totul se invarte in jurul HBCD Launcher (o aplicație independentă, cu un drop-down-uri catre diverse utilitare menite sa te ajute pentru repararea uni spectru variat de probleme PC).

Hiren_MiniXPBooted

FalconFour’s Ultimate Boot CD

Ultimate Boot CD FalconFour se bazează pe Hiren Boot CD cu un meniu de boot personalizat și o grămadă de instrumente actualizate. UBCD F4 conține instrumente care să ofere informații de sistem, instrumente care recuperează / repara partiții corupte, instrumente care recuperează datele, precum și utilitare pentru fisiere, instrumente de recuperare a parolei, unelte de rețea, programe de curățare și mult mai multe.

UBCD F4 este disponibil pentru descărcare în format ISO pentru instalarea ușoară pe USB sau pe scrierea unui CD.

Similar cu Hiren Boot CD, Meniul de pornire vă permite să bootati în mediul Mini XP sau mediul de salvare bazat pe Linux sa executați o serie de instrumente sau sa bootati direct dintr-o partiție specificată.

F4UBCD1_PreBootF4UBCD2_MiniXPBooted

SystemRescueCD

SystemRescueCd este un pachet bazat pe Linux pentru a diagnostica si repara sistemele Linux si Windows. Discul conține antivirus, malware removal, și instrumente de eliminare a rootkit precum și instrumente pentru a ajuta la administrarea sau repararea unei partitii, recuperare date, backup al datelor sau clonare partitie. SystemRescueCd suporta ext2 / ext3 / ext4, reiserfs, Btrfs, xfs, JFS, vfat, și NTFS, precum și sisteme de fișiere de rețea, cum ar fi samba si nfs. De asemenea, vine cu tool uri pentru depanarea rețelei, editare de fișiere și instrumente de restaurare bootloader.

SystemRescueCd este disponibil pentru descărcare în format ISO pentru instalarea ușoară pe USB sau pe scrierea unui CD.

Când booteaza SystemRescueCd, apare meniul de pre-boot care vă oferă o multitudine de opțiuni, permițându-vă să alegeti sa pornească direct în mediul grafic sau linia de comandă.

SystemRescueCD1_PreBoot1

SystemRescueCD1_xstart

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(21 din 45 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?