Transmite e-mailuri direct din ChatGPT cu plugin-ul Zapier – pași de configurare

Configurare noua (How To)

Situatie

Poți alege să trimiți e-mailuri direct din ChatGPT prin integrarea cu Zapier, așadar vei beneficia de o serie de avantaje:

  1. Eficiență: Poți trimite e-mailuri fără a părăsi interfața ChatGPT. Acest lucru poate economisi timp, deoarece nu este necesar să comuți între diferite aplicații.
  2. Automatizare: Zapier este un instrument de automatizare care permite crearea de fluxuri de lucru (numite “Zaps”) între diferite aplicații. Prin crearea unui Zap care trimite e-mailuri prin intermediul unei aplicații de e-mail precum Gmail sau Outlook, poți automatiza procesul de trimitere a e-mailurilor sau procesul de a răspunde la emailuri automat cu mesaje personalizate.
  3. Personalizare: Poți personaliza conținutul e-mailurilor trimise prin ChatGPT. Acest lucru poate include adăugarea de informații specifice, cum ar fi numele destinatarului, subiectul e-mailului sau orice alt detaliu relevant.

Solutie

Pentru a trimite e-mailuri direct din ChatGPT folosind Zapier, va trebui să urmați câțiva pași. În acest tutorial, vom folosi Microsoft Outlook ca exemplu, dar puteți înlocui cu orice alt serviciu de e-mail pe care îl preferați și este suportat de Zapier.

1.Crearea unui cont Zapier: Dacă nu aveți deja un cont Zapier, va trebui să vă creați unul. Mergeți la www.zapier.com și urmați instrucțiunile pentru a vă înregistra.

2. Conectarea contului de e-mail la Zapier: După ce v-ați înregistrat și ați intrat în contul dvs. Zapier, va trebui să adăugați contul dvs. de e-mail ca o “aplicație” în Zapier. Pentru a face acest lucru, căutați “Microsoft Outlook” (sau serviciul de e-mail pe care îl folosiți) în câmpul de căutare al aplicațiilor și urmați instrucțiunile pentru a vă conecta contul și a permite acțiunile de transmitere e-mailuri din ChatGPT, “Create A Zap”.

3. Conectarea Zapier la ChatGPT: Va trebui să îl conectați la ChatGPT+ . Acest lucru va implica crearea unei Key Api din contul tău ChatGPT și integrarea în Zapier.

4. Trimiterea e-mailurilor prin ChatGPT: Odată ce totul este configurat, puteți începe să trimiteți e-mailuri prin ChatGPT. Pur și simplu introduceți comanda corespunzătoare în ChatGPT (de exemplu, prompt-ul următor). Poți crea chiar și campanii mai complexe.

5. Verificare conținut și structura: Mailurile create vor putea fi revizuite, iar pentru a le transmite, apasă butonul “Run”.

6. Validare finala: În final, după ce creezi oricât de multe e-mailuri ai nevoie, le vei regăsi în aplicația ta Microsoft Outlook, în folderul “Drafts”, poți Adaugă touch-ul final și sa dai send.

Ambele aplicații necesita subscripții, iar acesta este doar un exemplu.  Zapier, în combinație cu ChatGPT, poate fi utilizat pentru a automatiza procese în suport pentru clienți, marketing și vânzări, gestionarea proiectelor, recrutare și HR, și gestionarea evenimentelor, prin crearea de tichete de asistență/support, adăugarea de contacte la liste de e-mail, crearea de sarcini, înregistrarea de candidați și programarea de evenimente.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(31 din 55 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?