Troubleshooting probleme imprimanta in Win 8.1

Configurare noua (How To)

Situatie

Datorita modificarilor efectuate de Microsoft in Windows 8.1 si noilor drivere, pot aparea diferite erori la reinstalarea unei imprimante. Cele mai predispuse par a fi imprimantele Hp, datorita softului acestora.

Acesta este genul de eroare aparuta:

1

 

 

Solutie

Pasi de urmat

1.O prima solutie at fi verificarea serviciului Print Spooler: Apasati tasta Windows de pe tastatura si tasta R pentru a deschide meniul Run. In fereastra run aparuta tastati : “services.msc” si Enter                                                                                            

2. Apoi, in mijlocul ecranului, in cazul in care toate serviciile sunt listate, veti gasi Print Spooler si Printer Extensions and Notifications. (scroll in jos, daca este necesar)

2

 

3. Click dreapta pe Print Spooler și clic pe Start și repetati operatia si la serviciul Printer Extensions and Notifications

3

 

4. Daca problema cu imprimanta dvs. persista, urmati din nou primii 2 pasi si faceti Click dreapta pe Print Spooler si faceti click pe Proprietati.

4

 

5. Aici click pe Recovery tab si modificati setarile conform pozei urmatoare dupa care click pe apply.

 

5

 

Exista posibilitatea ca anumite fisiere de sistem ca fi fost sterse sau modificate, lucru care poate duce de asemenea la eroarea semnalata la inceput.In acest caz se impune verificarea fisierelor.

  1. Apasati taste Windows si Tasta X, im meniul aparut selectati Command Prompt (Admin)
  2. Scrieti sfc /scannow si tastati Enter, windosw-ul va incepe verificarea automata a unor fisiere, dupa terminarea procesului, pc-ul trebuie restartat.

6

 

3. Repetati pasul 1 dar de data aceasta tastati Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?