Unele dintre cele mai bune programe care ofera protectie anti-malware din 2022

Configurare noua (How To)

Situatie

Cea mai bună apărare împotriva programelor malware este un program antivirus puternic de monitorizare și eliminare a virusior ca și un software firewall. Selectați întotdeauna software-ul care poate detecta, pune în carantină și elimina programele malware. De asemenea, ar trebui să păstrați cat se poate de des dispozitivele și software-ul actualizate. Multe actualizări conțin remedieri de securitate.

În cele din urmă, utilizați numai programe, software și fișiere (inclusiv atașamentele de e-mail) din surse pe care le cunoașteți și în care aveți încredere. Când aveți îndoieli, nu faceți niciodată click pe sau nu interacționați cu mesaje sau fișiere suspecte sau nefamiliare.

Solutie

Pasi de urmat

Bitdefender

Are o detectie a virusilor foarte ridicata si poate opri virusii cat mai repede inainte de a face stricaciuni mari. Ajuta la navigarea in siguranta pe web. Ajuta la extinderea bateriei pentru laptopuri si teblete. In cazul in care dispozitibul este furat, bitdefender are functii care pot ajuta de protejarea datelor.

Bitdefender Antivirus Plus este un produs de top printre produsele antivirus de nivel de intrare. Are scoruri foarte bune la detectarea malware-ului. Scanările sale active nu adaugă prea mult la impactul sistemului de fundal. Dar daca sunt mai multe programe active in fundal atunci incarcarea de resurse poate fi observata.

De asemenea, vine cu un manager de parole nelimitat (doar pentru Windows), un browser securizat cu o tastatură virtuală, scaner de Wi-Fi, un distrugător de fișiere, protecție împotriva criptării ransomware și noul software de confidențialitate web al Bitdefender – caracteristici găsite adesea doar cu pachete antivirus mai scumpe.

Optiunea medie Bitdefender Internet Security vine cu  controale parentale, o protecție pentru camera web și un firewall bidirectional. Solutia de top Bitdefender Total Security vine cu o funcție antifurt pentru laptopuri, functie pentru optimizarea sistemului ca și licențe pentru Bitdefender Antivirus pentru Mac și Bitdefender Mobile Security pentru Android.

McAfee

McAfee Internet Security este o solutie ideala pentru a securiza toate echipamentele membrilor familiei si ofera o performanta acceptabila.Detectarea programelor malware de la McAfee s-a îmbunătățit destul de mult in ultimii ani în dar încă nu este de vârf. În ciuda acestui fapt, McAfee AntiVirus Plus este o optiune buna de intrare in lumea antivirusilor care ofera protectie software pentru până la 5 dispozitive indiferent dacă rulează Windows, macOS, iOS sau Android, iar software-ul vine cu un dispozitiv de distrugere a fișierelor. și un firewall.

Vine si cu un manager de parole care te ajuta in securizarea tuturor parolelor tale.Pentru a obține controlul parental va trebui să apelați la McAfee Total Protection care adaugă un serviciu VPN nelimitat, fără obligații.

Trend Micro

Trend Micro oferă o protecție foarte bună, dar procesul de detectare a malware-ului poate avea o încărcare mare a sistemului în timpul scanărilor activ și vine cu un număr destul de mare de rezultate fals pozitive dar se lucreaza la remedierea acestei probleme.

Programul de intrare al mărcii, Trend Micro Antivirus+ Security, are aplicatiile de bază care include si un browser web securizat. Are si controlul parental, un optimizator de sistem ca și un dispozitiv pentru distrugere a fișierelor care sunt incluse în Trend Micro Internet Security.

Trend Micro Maximum Security vine in plus cu un manager de parole, un browser securizat și criptarea fișierelor, în timp optiunea Trend Micro Premium Security adaugă VPN și monitorizarea dark-web a datelor personale, Vine impreuna cu protective impotriva atacurilor de tip ransomware si protectie impotriva email-urilor de tip spam.

Cu toate acestea, niciunul dintre programele Trend Micro nu include un firewall bidirecțional sau protecție pentru cameră web, standard cu ofertele de gamă medie ale altor mărci.

ESET

ESET este unul dintre cele mai mari nume de antivirus din Europa, care ofera scanari rapide si un impact redus asupra performantei sistemului de operare. Rata sa de detectare a malware-ului era obișnuită, dar in urma actualizarilor constante s-a îmbunătățit considerabil. ESET NOD32 Antivirus este ușor de utilizat, dar cu puține instrumente suplimentare utile.

ESET Internet Security vine cu protecție pentru webcam, controale parentale și o protectie a browserului, precum și licențe pentru software-ul de securitate ESET pentru dispozitivele Mac si Android. ESET Smart Security Premium, cel mai apreciat, include criptarea fișierelor și un manager de parole. Desi aceste versiuni nu au client VPN, sau dispozitiv de distrugere a fișierelor ofera o protectie foarte buna si daca VPN este un must atunci se poate achizitionat separat.

Prețul ESET este pe dispozitiv, ceea ce este ideal pentru persoanele care pot avea mai multe dispozitive de protejat dar daca creste peste 10 dispozitive devine mai scump.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?