Vrei alternative la programe pentru e-mail (otulook), pentru a fi folosite acasa ori la birou ?

Configurare noua (How To)

Situatie

Lista de mai jos reprezinta un clasament, care reuneste cele mai bune programe, care  simplifica gestionarea unuia sau mai multor conturi de email, redactarea, citirea, primirea si trimitere de e-mail-urilor.

descărcare

Solutie

Pasi de urmat

Toate sunt bune si oricare dintre ele s-ar putea dovedi solutia pe care a-ti cautat-o, asadar nu ezitati sa le dati o sansa celor pe care nu le-ati cunoscut sau testat pana in momentul de fata.

Inky, spre diferenta de clientii de e-mail cu care ne-am obisnuit, nu ne va cere sa configuram manual parametri IMAP sau POP pentru a ne permite accesul la mesajele noastre pe pe Hotmail, Yahoo! Mail sau Gmail, devenind astfel solutia perfecta pentru cei care n-au auzit niciodata de asa ceva. In ceea ce priveste interfata, aceasta este una eleganta, minimalista si suficient de intuitiva pentru a nu avea nevoie de vreun manual care sa ne descrie actiunile realizate de butoanele disponibile.

inky-03-700x376

Mailbird este unul dintre cei mai buni clienti de e-mail pentru Windows, dintre cele cu care am avut de-a face pana la momentul de fata. Imi place, mai ales datorita aspectului si a consumului redus de resurse.

mailbird-1

FossaMail este un fork al Thunderbird, unul dintre cele mai cunoscute programe gratuite pentru gestionarea email-urilor, dezvoltat de catre programatorii Pale Moon. Desi seamana leit cu Thunderbird, FossaMail este mult mai rapid si are un consum mai redus de resurse.

e5xzcrkplzdfhquqznzk

Postbox a fost unul dintre primii clienti de e-mail care au implementat suportul pentru etichetele Gmail si a permis utilizatorilor sa-i personalizeze interfata dupa bunul plac. Agenda, conectata in permanenta la serviciile de e-mail si retelele de socializare, asigura menținerea la zi a informatiilor despre contactele tale. Printre alte facilitati pe care le pune la dispozitia utilizatorului, Postbox se evidentiaza si prin functia de organizare a atasamentelor.

pb252-convo-win

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?