Cum utilizați un site web ca imagine de fundal pentru desktopul Mac-ului dvs

Configurare noua (How To)

Situatie

Plash este o aplicație gratuită pentru macOS care vă permite să luați orice pagină web și să o utilizați ca fundal, fixând-o efectiv în spatele tuturor celorlalte ferestre și aplicații deschise.

Solutie

După ce ați instalat Plash prin App Store, deschideți aplicația. Odată ce rulează, veți observa o nouă adăugare la bara de meniu sub forma unei pictograme care seamănă cu o picătură de apă. Plash este controlat în întregime din meniul derulant care apare când faceți clic pe pictograma din bara de meniu Plash.

  • După ce ați activat Plash făcând clic pe elementul de meniu din partea de sus, puteți începe să îl utilizați adăugând primul site web pe care doriți să-l utilizați ca fundal.
  • Faceți clic pe elementul din bara de meniu Plash și selectați „Adăugați site web” din meniul derulant.
  • În câmpul „URL”, introduceți orice site web pe care îl alegeți. Asigurați-vă că ați introdus întreaga adresă web, luând în considerare includerea porțiunii „https://”.
  • Odată ce ați introdus adresa URL, câmpul „Titlu” aflat direct dedesubt se poate completa automat cu informațiile pe care le citește de pe site-ul web ales, dar îl puteți schimba cu orice titlu pe care îl alegeți prin editarea textului din câmp. Când sunteți mulțumit de titlul dvs., faceți clic pe „Adăugați” și imaginea de fundal de pe desktop va afișa imediat site-ul web ales.
  • Scopul principal al Plash este să „fixeze” un site web pe tapet, făcându-l mereu vizibil, dar blocând starea sa actuală de la interacțiune.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de interacțiunea cu pagina web de fundal, puteți face acest lucru activând Modul Browser, care poate fi activat/dezactivat din meniul drop-down din bara de meniu Plash sau prin intermediul unei taste rapide, care, printre alte taste rapide personalizate , poate fi configurat în fila „Comenzi rapide” din fereastra principală Setări Plash.

După ce ați confirmat că Plash funcționează la un nivel de bază și l-ați fixat în fundal prin dezactivarea modului de navigare, este timpul să treceți la câteva setări suplimentare care vor ajusta aspectul aplicației pentru a se potrivi cel mai bine dvs. și utilizării dvs. – caz.

Sub fila „General” din setările lui Plash, utilizați glisorul Opacitate pentru a regla gradul în care imaginea de fundal originală poate fi văzută. Glisați-l până la dreapta dacă doriți să fie vizibil doar site-ul dvs. fixat. În mod invers, glisați-l până la stânga dacă doriți ca site-ul să acționeze ca o suprapunere foarte ușoară. Ajustați acest glisor la locul care vi se pare cel mai bine.

Dacă utilizați mai mult de un monitor, fila Setări generale este, de asemenea, unde veți găsi o opțiune pentru a specifica pe ce afișaj ar trebui să se afișeze Plash. Activați opțiunea „Afișați pe toate spațiile” dacă doriți ca Plash să se afișeze pe toate desktopurile virtuale ale afișajului dvs.

Dacă doriți să fie afișat doar pe unul, ieșiți din setările lui Plash, navigați la desktopul la care doriți să se limiteze vizibilitatea lui Plash, redeschideți setările și apoi dezactivați „Afișați în toate spațiile”. Plash ar trebui să fie acum vizibil doar pe acel spațiu de pe desktop.

În cele din urmă, această secțiune a setărilor lui Plash este locul în care puteți seta un interval la care aplicația va reîmprospăta pagina automat. Acest lucru este util atunci când sunt utilizate pagini statice sau în alte situații în care o pagină poate opri preluarea automată a datelor, așa cum era de așteptat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?