Soluții

Cum să importați bookmarks din Chrome în Firefox

Pentru a începe, lansați Firefox pe computerul dumneavoastră. Apoi, în colțul din dreapta sus al Firefox, faceți click pe meniul din dreapta sus (trei linii orizontale) și alegeți Bookmarks > Manage Bookmarks.

În fereastra “Library”, în partea de sus, selectați Import and Backup > Import Data From Another Browser.

În fereastra “Import Wizard”, alegeți “Chrome” și selectați “Next”.

Firefox vă va întreba ce elemente doriți să importați din Chrome. Activați opțiunea “Bookmarks” și faceți click pe “Next”.

Dacă doriți ca și alte elemente să fie migrate, atunci nu ezitați să activați opțiunile acestora.

Veți vedea un mesaj de succes care va spune că toate marcajele din Chrome au fost importate cu succes. Închideți fereastra “Import Wizard” făcând click pe “Finish”. In bara de marcaje din Firefox, veți vedea acum toate marcajele dvs. din Chrome.

[mai mult...]

Cum să dezactivați Superfetch (SysMain) pe Windows 11

  • Pentru a dezactiva serviciul Superfetch al Windows în mod grafic, utilizați fereastra Servicii de pe PC.
  • Începeți prin a deschide caseta “Run” folosind Windows+R. Apoi, tastați services.msc în căsuță și apăsați Enter.

În fereastra “Services”, în panoul din dreapta, găsiți intrarea numită “SysMain”. Apoi faceți click dreapta pe această intrare și alegeți “Stop”.

Sfat: Pentru a localiza rapid “SysMain” în listă, faceți clic pe orice intrare din listă și începeți să tastați “sysmain” (fără ghilimele) pe tastatură.

Permiteți ca fereastra “Service Control” să oprească serviciul. Apoi, faceți click dreapta pe aceeași intrare “SysMain” și alegeți “Properties”.

În fereastra “SysMain Properties”, faceți click pe meniul derulant “Startup Type” și selectați “Disabled”. Apoi, în partea de jos, faceți click pe “Apply”, urmat de “OK”.

Și asta e tot. Superfetch (SysMain) este acum dezactivat pe PC-ul dumneavoastră.

[mai mult...]

Python Program to Swap Two Variables

In this example, you will learn to swap two variables by using a temporary variable and, without using temporary variable. In this program, we use the temp variable to hold the value of x temporarily. We then put the value of y in x and later temp in y. In this way, the values get exchanged.

[mai mult...]