Afla cum te poti conecta remote pe o tableta/telefon cu android

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti cere cineva ajutorul in legatura cu o problema pe o tableta/telefon si doresti sa te conectezi remote pentru a ajuta acea persoana de la distanta.

Solutie

Pasi de urmat

In prima faza acea persoana trebuie sa intre in Play Store/App Store si sa descarce de acolo aplicatia TeamViewer QuickSupport. Se presupune ca si dumneavoastra aveti instalata aplicatia TeamViewer pe computerul sau device-ul dumneavoastra mobil.

Dupa ce aplicatia TeamViewer QuickSupport a fost descarcata si instalata din Store, persoana pe device-ul careia va veti conecta trebuie sa deschida aplicatia si la prima utilizare a aplicatiei TeamViewer QuickSupport va aparea un pop-up in care se cere instalarea unui Add-On. Acest add-on are denumirea QS Add-On: “Denumirea device-ului” si va trebui sa permiteri si descarcarea lui.

 

Dupa ce a fost instalat si acest add-on, va trebui deschisa aplicatia TeamViewer QuickSupport si persoana pe device-ul careia vreti sa va conectati sa va dicteze ID-ul afisat. Dumneavoastra va trebui sa introduceti acel ID in TeamViewer-ul instalat pe device-ul dumneavoastra si sa dati click pe “Connect to partner”. Dupa acest pas tot ce mai trebuie sa faca cealalta persoana este sa apese pe butonul “Accept” pentru a permite accesul pe tableta/telefonul mobil.

Dupa ce si-a dat acceptul cealalta persoana sa va conectati de la distanta pe device-ul mobil, dumneavoastra veti avea afisat pe monitor urmatorul meniu:

 

Capture1

In aceasta fereastra in partea stanga-sus aveti un buton denumit “Remote control”. Click pe acel buton si veti putea accesa acel device de la distanta.

 

Capture2

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(68 din 130 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?