Cum să rezolvi eroarea “There are No Products Affected by this Package Installed on this System” când instalezi Service Pack pentru Office

Configurare noua (How To)

Situatie

De multe ori când încercați să instalați un pachet Service Pack (SP), un hotfix sau o actualizare disponibilă pentru suita Microsoft Office instalată pe computer, instalarea eșuează și următorul mesaj de eroare este afișat:

There are no products affected by this package installed on this system.
Acest mesaj de eroare poate apărea pentru toate versiunile Microsoft Office, indiferent dacă este vorba de Office 2003, 2007, 2013, 2016 etc.

Solutie

Pasi de urmat

Mai întâi verificați versiunea și ediția de Office instalată pe computer. De exemplu, asigurați-vă că service pack-ul sau actualizarea este compatibilă cu versiunea de Office instalată pe PC-ul dvs. Este posibil să aveți instalat versiunea Microsoft Office 2010 și să încercați să instalați un service pack sau o actualizare pentru versiunea Office 2007.

De asemenea, este posibil să aveți o ediție pe 64 de biți a Office în calculatorul dvs. și încercați să instalați varianta pe 32 de biți a service pack-ului sau actualizării.

Deci, dacă descoperiți că ați descărcat versiunea sau ediția greșită a service pack-ului sau a actualizării, re-descărcați service pack-ul corect sau actualizarea și reîncercați instalarea.

Aveți posibilitatea să verificați versiunea și ediția Microsoft Office instalată pe computer utilizând “File -> Account” sau “File -> Help”.

Dacă sunteți sigur că service pack-ul sau actualizarea este corecta și se potrivește cu versiunea și ediția Microsoft Office instalată pe computer, atunci puteți instala forțat pachetul sau actualizarea urmând pașii de mai jos:

 

Se deschide un command prompt cu drepturi de administrator (click dreapta -> Run as administrator)

Se va naviga către folderul unde service pack-ul sau actualizarea este amplasată.

De exemplu:

cd C:KitsOffice 2013SP1

Se va scrie numele fișierului ce conține service pack-ul sau actualizarea, urmat de următoarea comandă:

PACKAGE.BYPASS.DETECTION.CHECK=1

Spre exemplu, presupunând că numele fișierului ce conține service pack-ul este office2013_sp1.exe  comanda va arăta așa:

office2013_sp1.exe PACKAGE.BYPASS.DETECTION.CHECK=1

Service Pack-ul sau actualizarea va fi instalată fără a verifica versiunea de Office instalată pe PC-ul dvs.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Atenție la pachetele instalate. Această comandă trebuie folosită doar în momentul în care sunteți siguri că varianta de service pack sau actualizare descărcată se potrivește cu varianta de Office instalată pe PC, dar eroarea respectivă persistă.

Voteaza

(19 din 44 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?