Cum se utilizează Discord pe Xbox One

Configurare noua (How To)

Situatie

Discord este o aplicație de voice chat, aceasta luand sectorul jocurilor de noroc cu amploare. Zeci de milioane de utilizatori de PC folosesc Discord pentru a comunica și a se coordona unul cu celălalt, iar serviciul gratuit a umbrit repede aplicațiile chat-friendly, cum ar fi TeamSpeak și Skype.

Credit: Microsoft

Solutie

Discordul permite jucătorilor să comunice prin microfon și text, să creeze partide și grupuri și chiar să vadă ce jocuri joacă prietenii lor. Anterior, totuși, această ultimă caracteristică era limitată la a vedea ce jocuri jucau prietenii PC-urilor. Datorită noii integrații a discului Xbox One, utilizatorii Discord pot vedea acum ce își joacă prietenii pe Xbox One. Ca un plus adăugat, setarea Discord pe Xbox One este extrem de simplă.

1) Creați un cont de discordanță.

Credit: Discord / Tom's Guide

Pasul 1 este crearea unui cont de discordanță. Este ușor de făcut și gratuit. Trebuie doar să creați un nume de utilizator, o parolă și să includeți un e-mail (unul real, deoarece aplicatia va dori să îl verifice). Puteți crea un cont Discord prin aplicația mobilă, aplicația desktop sau site-ul Web.

2) Conectați-vă conturile.

Credit: Microsoft

Pe Xbox One, selectați eticheta pentru jucător în colțul din stânga sus al ecranului. Alegeți opțiunea Setări, care se află atât în ​​meniul Acasă, cât și în meniul Sistem. De acolo, faceți clic pe Cont și selectați Conturi sociale conectate, după care vi se va solicita introducerea parolei contului dvs. O dată ce ați făcut acest lucru, selectați  Discord pentru a începe procesul de conectare la cont.

3) Utilizați aplicația Discord.

Credit: Microsoft

Prin intermediul aplicației Discord de pe telefon sau desktop, selectați opțiunea Setări, care este reprezentată de o pictogramă cu roată. După atingerea uneltei, selectați Conexiuni și apoi Adăugați. O dată ce ați făcut acest lucru, selectați sigla Xbox care apare.

4) Introduceți codul PIN.

Credit: Discord / Tom's Guide

La fel de bine cum este legat de profilurile Xbox și Discord, integrarea cu Xbox este extrem de limitată, cel puțin pentru moment. În prezent, fie din aplicația PC, fie din aplicația mobila Discord, singura funcționalitate a acestei noi integrate cross-platform este că puteți vedea ceea ce joacă prietenii dvs. pe Xbox One.

Deși acest lucru poate fi util pentru coordonarea sesiunilor de joc cu prietenii, este o caracteristică minoră în comparație cu utilizatorii cărora li se adresează utilizatorii PC Discord. Mai precis, lipsa de chat vocal cross-platform este o omisiune masivă în încercarea Microsoft de a integra cel mai mare serviciu de chat al platformei PC în ecosistemul Xbox. Fără interfața vocală încrucișată bazată pe platformă, partide sau grupuri de discordanță, integrarea discordantă a ogoarelor goale Xbox One nu este nici pe departe o necesitate.

Cu toate acestea, dacă sunteți un jucător Xbox și aveți o mulțime de prieteni care au tendința de a juca pe PC, s-ar putea să merite timpul de instalare de 5 minute pentru a conecta conturile și pentru a oferi prietenilor dvs. o modalitate ușoară de a vedea când joci jocuri.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?