Cum să resetați modulul Bluetooth pentru Mac

Configurare noua (How To)

Situatie

Bluetooth este ceea ce folosește Mac-ul dvs. pentru a vă conecta la dispozitivele wireless, cum ar fi tastaturile, mouse, trackpad-urile, difuzoarele și alte periferice. În general, este o tehnologie fiabilă. Cu toate acestea, la un moment dat, șansele sunt că vei avea dificultăți în stabilirea unei conexiuni Bluetooth cu unul sau mai multe dintre dispozitivele tale.
Majoritatea problemelor pot fi remediate prin repararea dispozitivului Bluetooth, schimbarea bateriilor, repornirea Mac-ului sau efectuarea unei resetări SMC. Dar dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează, puteți încerca întotdeauna să resetați modulul Bluetooth al Mac-ului dvs. Iată cum se poate face în macOS folosind meniul ascuns de depanare Bluetooth.

Solutie

Apăsați tastele Shift + Option (Alt) de pe tastatura Mac-ului dvs., faceți clic pe simbolul Bluetooth din colțul din dreapta sus al barei de meniu macOS. (Dacă nu îl vedeți acolo, trebuie să verificați Afișare Bluetooth în bara de meniu din Preferences-> Bluetooth.)

Localizați submeniul Debug dezvăluit și plasați cursorul mouse-ului peste el.

Faceți clic pe Reset the Bluetooth module.

Acum, reporniți Mac-ul.

Veți observa câteva opțiuni potențial utile în submeniul Debug. Resetarea din fabrică a tuturor dispozitivelor Apple conectate face exact ceea ce spune – obligă orice accesorii Bluetooth marca Apple să revină la setările implicite cu care au venit. Este o opțiune de încredere, fiabilă dacă ați încercat orice altceva pentru a remedia o problemă de conexiune, inclusiv resetarea modulului Bluetooth.

În cele din urmă, opțiunea Eliminare toate dispozitivele se poate dovedi utilă dacă mutați mouse-ul și tastatura Bluetooth pe un alt Mac, de exemplu. Cu toate acestea, puteți elimina, de asemenea, dispozitivele din bara de meniu macOS, atât timp cât țineți apăsat Shift + Option (Alt) înainte de a face clic pe simbolul Bluetooth.

Înlăturarea dispozitivelor în acest mod înseamnă că nu veți alunga de asemenea o mulțime de alte conexiuni Bluetooth consacrate, cum ar fi difuzoarele, etc.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 17 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?