Backup folosind Time Machine

Selectează dispozitivul de stocare ca disc de backup

Când conectezi o unitate externă direct la computerul Mac, s-ar putea să fii întrebat dacă dorești să folosești unitatea pentru a crea un backup cu Time Machine. Selectează Criptează discul de backup (recomandat), apoi fă clic pe Utilizează ca disc de backup. Un backup criptat este accesibil numai utilizatorilor care au parola. Află mai multe despre menținerea securității discului de backup.

Alertă: dorești să folosești acest disc pentru a crea un backup cu Time Machine?

Dacă Time Machine nu îți cere să folosești unitatea, urmează acești pași pentru a o adăuga manual:

  1. Deschide preferințele Time Machine din meniul Time Machine pictogramă Time Machine din bara de meniuri. Ca alternativă, alege meniul Apple () > Preferințe sistem, apoi fă click pe Time Machine.
  2. Fă clic pe Selectează discul de backup (sau Selectează un disc sau Adăugare sau eliminare disc de backup):

    Fereastra cu preferințele pentru Time Machine

  3. Selectează unitatea externă din lista de discuri disponibile. Apoi, selectează „Criptează backupurile” (recomandat) și fă clic pe Utilizează discul:

Dacă discul pe care l-ai selectat nu este formatat conform cerințelor Time Machine, ți se va cere mai întâi să ștergi discul. Fă click pe Șterge pentru a continua. Aceasta va șterge toate informațiile de pe discul de backup.

[mai mult...]