Cum remediati erorile Microsoft.directx.directinput.dll

Configurare noua (How To)

Situatie

Problemele Microsoft.directx.directinput.dll sunt cauzate intr-un fel sau altul de o problema cu Microsoft DirectX. Acesta este utilizat de majoritatea jocurilor bazate pe Windows si de programele grafice avansate, erorile DLL cu microsoft.directx.directinput apar, de obicei, numai atunci cand folositi aceste programe.

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand, nu descarcati fisierul DLL microsoft.directx.directinput.dll individual de pe orice site DLL.

 • Reporniti calculatorul daca nu ati facut-o inca. Eroarea microsoft.directx.directinput.dll ar putea fi un fluke si o simpla repornire ar putea sa o elimine complet.
 • Instalati cea mai recenta versiune de Microsoft DirectX . Actualizarea la cea mai recenta versiune de DirectX va remedia eroarea microsoft.directx.directinput.dll care nu a fost gasita.
  1. Microsoft elibereaza actualizari pentru DirectX fara actualizarea numarului sau literei versiunii, deci asigurati-va ca ati instalat cea mai recenta versiune, chiar daca versiunea dumneavoastra este din punct de vedere tehnic aceeasi.
  2. Acelasi program de instalare DirectX functioneaza cu toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 7, 8, 10, Vista, XP si multe altele. Acesta va inlocui orice fisier DirectX 11, DirectX 10 sau DirectX 9 lipsa.
 • Daca cea mai recenta versiune DirectX de la Microsoft nu repara eroarea microsoft.directx.directinput.dll, cautati un program de instalare DirectX pe DVD sau CD-ul de joc sau de aplicatie. Uneori dezvoltatorii de software vor include o copie a DirectX pe discul de instalare daca jocul sau programul lor utilizeaza DirectX.
  1. Uneori, versiunea DirectX inclusa pe disc este o potrivire mai buna pentru program decat cea mai recenta versiune disponibila de la Microsoft.
 • Daca pasii de mai sus nu au functionat pentru a rezolva eroarea dumneavoastra microsoft.directx.directinput.dll, incercati sa extrageti microsoft.directx.directinput.dll individual din pachetul DirectX downloadable
 • In unele situatii, actualizarea driverelor pentru placa video din computerul dumneavoastra ar putea corecta aceasta problema cu DirectX.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 18 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor