Vernee Apollo Lite Review

Configurare noua (How To)

Situatie

Vernee Apollo Lite Review

Solutie

Vernee Apollo Lite este unul dintre cele mai elegante smartphone-uri disponibile pe piata la momentul actual iar terminalul este capabil sa te impresioneze de la primul contact vizual.Carcasa unibody este realizata aproape in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

maxres

Se vede din plin faptul ca Vernee a pus mare accent pe detaliile care intotdeauna sunt capabile sa faca diferenta iar astfel Apollo Lite se poate bate de la egal la egal cu flagship-urile marilor giganti din industria de profil.

Vernee Apollo Lite este echipat cu un display IPS Sharp IGZO de 5.5 inch, care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Vernee Apollo Lite este echipat cu procesorul deca-core Mediatek Helio X20 tactat la 2.3 GHz, GPU Mali-T880 MP4, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins cu maxim 128 de GB.

Asa cum am mentionat si la inceputul acestui review Vernee Apollo Lite este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), compatibil 4G/LTE(in standardele TDD+FDD) iar terminalul dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GPS, NFC, GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-c si senzor de amprente.

Vernee Apollo Lite ruleaza versiunea stock de android 6.0 Marshmallow si nu a customizat inutil sistemul de operare cu aplicatii de tip bloatware.Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu senzor SAMSUNG S5K3P3 ISOCELL, PDAF si flash LED dual-tone.

Echipamentul este echipat cu un acumulator a carui capacitate este de  3.180 mAh iar acesta este capabil sa sustina 1 zi de autonomie, in conditii de utilizare intensa si cu 4G activ pe toata perioada acesteia.

 

PROS:
– design stilat
– finisaje de calitate
– hardware potent
– 4G/LTE
– display de calitate
– senzor de amprente foarte bun
– raport excelent intre pret si specificatii
– camera foto principala

CONS:

– Sunet difuzor principal modest
– Acumulator trebuia sa fie ceva mai generos

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(22 din 41 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?