Cum se folosește modul de conducere asistent în Google Maps

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Maps are o navigare excelentă pas cu pas, dar este important să nu vă folosiți telefonul în timp ce conduceți. De aceea, Maps are un mod de conducere alimentat de Asistentul Google, care pune la dispoziție comenzi rapide obișnuite.  Modul de conducere este o funcție care utilizează atât Google Maps, cât și Google Assistant. Este disponibil numai pentru dispozitivele Android 9+ și necesită ca dispozitivul să fie orientat în portret.

Solutie

Pasi de urmat

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să activezi modul de conducere. Pentru aceasta, fie spuneți „Hei Google”, fie glisați din colțul de jos pentru a lansa Asistentul Google.

Apoi, atingeți pictograma profilului din partea dreaptă sus pentru a deschide setările Asistentului.

Derulați prin lista de setări și atingeți „Noțiuni de bază”.

Aici puteți spune Asistentului Google metoda dvs. preferată de transport. Selectați „Mod de conducere” în partea de jos.

Acum, asigurați-vă că „Modul de conducere” este activat. De asemenea, puteți permite sau refuza apelurile și mesajele primite în timp ce conduceți.

În același meniu, atingeți „Detectarea Hei Google”.

Aceasta vă duce la setările de detectare „Ok Google” ale Asistentului. Pentru a utiliza Asistentul în timp ce conduceți fără să vă atingeți telefonul, activați opțiunea „În timp ce conduceți”.

Asta este tot ce trebuie să faceți în setările Asistentului. Pentru a utiliza modul de conducere, deschideți Google Maps, găsiți unde doriți să mergeți, apoi atingeți „Start” pentru a începe navigarea.

Prima dată când utilizați modul de conducere, dacă apare un mesaj care vă întreabă dacă doriți să „Încercați”, atingeți-l.

Veți fi acum în modul de conducere. Există, de asemenea, o bară de instrumente în partea de jos, cu acces rapid la Asistent Google și aplicații. Atingeți pictograma grilă pentru a deschide lansatorul de aplicații.

Lansatorul oferă acces rapid la orice aplicații sau acțiuni de care ați putea avea nevoie în timp ce conduceți. Vă listează automat aplicațiile media și de mesagerie. În partea de sus, există comenzi rapide la interfețele „Apeluri” și „Mesaje” simplificate. Butonul „Media” sugerează lucruri pe care le puteți asculta imediat fără a deschide nicio aplicație.

Utilizarea comenzilor vocale este mult mai sigură în timp ce conduceți. Spuneți doar „Hei Google” sau atingeți pictograma Asistent, apoi spuneți oricare dintre următoarele comenzi utile:

  • Efectuați un apel: „Efectuați un apel” sau „Apelați [contact]”.
  • Răspundeți la un apel: Asistentul va spune „Apelați de la [contact]. Vrei să-l ridici? ”
  • Trimiteți un mesaj: „Trimiteți un mesaj către [contact]” sau „Trimiteți un mesaj”.
  • Primește mesajele tale: „Citește mesajele mele”.
  • Ascultați muzică: „Joacă [artist]” sau „Joacă [gen]”.

Modul de conducere este, în esență, un lansator mai mare și simplificat de utilizat în timpul conducerii. Ideea este să țineți ochii pe drum cât mai mult posibil.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 21 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?