Schimbare cap de printare HP Officejet Pro 8600

Configurare noua (How To)

Situatie

Aveti un cap de printare care nu mai lucreaza corespunzator..aveti urme pe foaia printata..sau printuri cu pierdere de culoare.

Si procedura de curatare a capului de printare nu fuctioneaza .. este necesara schimbarea capului de printare.

Solutie

Pasi de urmat

Cu imprimnata pornita verificati disponibilitatea hartiei in tava. verificati pozitia corecta a acesteia dupa care inchideti tavita de hartie .

Cu imprimnata pornita, deschideti capacul din fata unde sunt localizate cartusele si capul de printarea, asteptati pana capul de printare revine pe pozitia de schimbare al catuselor.

Dupa revenirea cartuselor la pozitia de schimbare a acestora, opriti alimentarea imprimantei prin scoaterea din priza a acesteia “NU PRIN OPRIREA DE LA BUTON”

Cu imprimnata OPRITA, se va ridica maneta de eliberare a carului ce contine capul de printare si cartusele cu totul..se va scoate si depozita la indemana fara a atinge sau lovi partea electrica sau duzele de cerneala de nici o suprafata.

Untitled

Scoateti din ambalaj capul de printarea nou..MARE ATENTIE LA PARTEA ELECTRICA SI DUZELE CAPULUI DE PRINTARE SA NU FIE ATINSE CU DEGETELE SAU ORICE OBIECT .

Cu mare atentie introduceti capul de printare cu partea electrica catre spatele imprimantei, in carul din imprimanta fara a brusca atinge sau lovi capul de printare. Dupa care coborati maneta pentru a fixa capul de printare in car

3

Odata fixat capul de printare puteti purcede la introducerea cartuselor noi…dupa care inchideti capacul din fata.

1

Realimentati imprimanata, porniti imprimanta de la buton.Va urma un proces de aliniere al capului de printare si de printare a unei foi de test al capului de printare. Este foarte important ca acest test sa nu fie intrerupt.Dupa finalizarea testului puteti purcede la folosirea imprimantei in regim de lucru normal.

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(89 din 173 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?