.Statii de lucru

OS - Windows 5936 Solutii

Reguli si plangeri 8 Solutii

OS - OS X 407 Solutii

Reguli de configurare 11 Solutii

Licentiere 18 Solutii

Securitate 176 Solutii

Copie de rezerva (Backup) 68 Solutii

Antivirus 71 Solutii

Aplicatii specifice 3266 Solutii

Hardware 287 Solutii

Afla cum sa-ti personalizezi profilul de instagram

Instagram este la baza o aplicatie de social-networking dezvoltata pentru dispozitivele mobile, prin care se pot partaja pozele si videoclipurile personale direct in alte platforme de social-media, cum este Facebook sau Twitter.

Insa, pe langa aplicatia mobil, utilizatorii Instagram, pot folosi si interfata web. Aceasta este o extensie a aplicatiei mobil, prin care utilizatorii pot vizualiza, comenta, urmari si aprecia alte fotografii pe internet, ale altor utilizatori, fie ei utilizatori simpli, sau brand-uri cunoscute.

1

Varianta web a Instagram, oferta un plus in administrarea si actualizarea contului.

[mai mult...]

Copiaza continut audio track de pe CD in format mp3 pentru calculator din Windows

Toata lumea isi cumpara CD audio cu artistul sau formatia preferata. Problema este ca nu putem sa ne caram cu toate CD-urile dupa noi pentru a asculta din toate melodiile preferate si sa stam sa schimbam de la o melodie la alta CD-urile cu artistul sau formatia preferata. Asa ca cea mai buna solutie este sa transformam melodiile track preferate de pe CD-urile audio in melodii mp3 pentru a le putea stoca pe un dispozitiv mobil ce este mai usor de utilizat in ascultarea melodiilor mp3 preferate.

 

 

[mai mult...]