Licentiere

Depanare 3 Solutii

Activeaza Windows 10 cu serialul (Product Key-ul) de la Windows 7, 8 sau Windows 8.1

Inca de la lansarea oficiala a Windows 10, care a venit ca upgrade “gratuit” al Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1, s-au creat multe confuzii legate de activarea produsului Windows Genuine. Microsoft nu a oferit explicatii exacte nici despre cum se poate instala “curat” noul Windows 10 (Clean install Windows 10) si nici despre procesul de activare al Windows 10, pentru cei care aveau cumparata o licenta de Windows 7, Windows 8 sau de Windows 8.1.

Microsoft a lansat un update  pentru Windows 10. Update care schimba cateva feature-uri importante si functionalitati ale sistemului de operare. Printre modificarile / noutatile celui mai recent update, se numara si procesul de activare. In urma update-ului avem posibilitatea de schimbare a serialului pentru Windows 10 sau sa introducem un serial de Windows 7, 8, 8.1. Aceasta noua optiune ne ajuta foarte mult atunci cand instalam  un Windows 10 curat.

[mai mult...]

Afla cum poti administra licenta de antivirus Bitdefender GravityZone pentru compania ta

Atunci cand achizitionati un plan de licenta pentru prima data, vi se emite o cheie de licenta. Solutia antivirus Bitdefender GravityZone va ramane functionala doar daca activarea acestei chei de licenta se realizeaza in maxim 30 de zile de la crearea contului. Cheia de licenta va este transmisa prin e-mail la momentul achizitionarii. Pentru activare licenta urmati acesti pasi:

[mai mult...]

Cum sa recuperam licentele cu LicenseCrawler

Dacă doriți să reinstalați sistemul de operare de pe computer , trebuie să aveți licențele și numerele de serie la îndemână pentru toate programele software pe care le-ați achiziționat și înregistrat. Acest progamel va poate oferi cheile de produs pentru aplicatii, cum ar fi Nero, Office, VMWare, Windows și cam tot restul aplicatiilor instalate pe sistem.

[mai mult...]