Securitate

Depanare 8 Solutii

Afla cum poti debloca restrictii si functii de copiere, sau imprimare pentru documente PDF

Exista cazuri cand un utilizator limiteaza accesul la un document PDF prin setarea parolelor si restrictionarea anumitor caracteristici, cum sunt tiparirea si editarea. In acest sens sunt disponibile doua tipuri de parole:

– parola pentru deschiderea documentului;
– parola pentru permisiuni;

Daca PDF-ul este securizat cu ambele tipuri de parole, poate fi deschis cu oricare dintre acestea. Numai parola pentru permisiuni permite utilizatorului sa modifice caracteristicile restrictionate. Puteti sa eliminati securitatea dintr-un PDF deschis, daca aveti aceste permisiuni. In PDF-ul deschis, efectuati una din urmatoarele actiuni:

[mai mult...]

Cum devirusezi si recuperezi fisierele ascunse de pe stik-uri

Probabil macar odata in viata ati avut un Stick USB care s-a virusat. Unii virusi de USB nu sunt asa de periculosi, altii insa ascund toate folderele / fisierele din stick lasand in urma doar cateva Shortcut-uri virusate.

Programele Antivirus sunt utile dar NU neaparat eficiente. Ele pot sterge virusul dar nu pot sa anuleze modificarile facute cheitei USB de catre virus!
21
[mai mult...]

Cum sa afli parola de e-mail in Outlook 2003/2007/2010/2013

Parola de e-mail poate fi recuperata usor si fara resetare doar utilizand acest tool, care nu necesita instalare, este gratuit si nu afecteaza calculatorul dumneavoastra. Aplicatia se cheama REVEALER si consider ca a fost creata ca un instrument pentru cei care isi uita frecvent parola la mail si nu in alte scopuri, gen spart mailul prietenei sau al sefului.

Aplicatia o puteti descarca gratuit de aici si se poate folosi foarte usor urmand cei 2 pasi de mai jos.

[mai mult...]

Run as Different User folosind command prompt

Suntem conectati cu remote la un client (fie Ammy Admin, fie cu TeamViewer)  si dorim sa rulam o aplicatie ca administrator sau sa instalam un program. Insa in momentul in care incercam sa facem aceasta ne  apare mesajul ca nu avem drepturi si ca trebuie sa ne conectam cu un user cu drepturi de administrator.

Va trebui sa  apelam “Run as administrator” din linie de comanda.

 

[mai mult...]