Depanare

Cum devirusezi si recuperezi fisierele ascunse de pe stik-uri

Probabil macar odata in viata ati avut un Stick USB care s-a virusat. Unii virusi de USB nu sunt asa de periculosi, altii insa ascund toate folderele / fisierele din stick lasand in urma doar cateva Shortcut-uri virusate.

Programele Antivirus sunt utile dar NU neaparat eficiente. Ele pot sterge virusul dar nu pot sa anuleze modificarile facute cheitei USB de catre virus!
21
[mai mult...]

Cum poti recupera un cont de facebook daca ai uitat parola?

 

Se intampla uneori sa iti uiti parola de la contul tau de Facebook din varii motive, unele mai triste decat altele. De obicei, este din cauza faptului ca o tine minte browserul tau, iar tu nu ai mai introdus-o de foarte multa vreme. Dar ce te faci atunci cand esti nevoit sa iti resetezi sau schimbi browserul, si nu ai posibilitatea de a face backup?

 

Iata cativa pasi care te vor ajuta sa iesi din impas. Pentru inceput ai nevoie de cativa pasi pregatitori:

  1. Sa ai activate cookies in browserul nou. Acest pas se rezolva din setarile browserului si nu face obiectul acestui ghid. Pentru mai multe informatii click aici.
  2. Sa ai o adresa de e-mail alternativa, in caz ca nu ai acces la adresa de e-mail asociata contului tau de Facebook.

 

Daca ai toate acestea la indemana, este timpul sa incepem. Urmeaza pasii de mai jos, si cat de curand vei avea acces la contul tau de Facebook!

[mai mult...]