Reguli de configurare

Cum sa faci o imagine de sistem in Windows 10

Oricine a pierdut la un moment dat date de pe un calculator, sau s-a confruntat cu erori de hard disk, iti va spune ca niciodata nu poti face destule backup-uri. De multe ori poate parea un proces destul de elaborat dar, din fericire, Microsoft a venit cu o metoda destul de simpla pentru a face un backup complet al sistemului de operare, o data cu aparitia Windows 8.1 si Windows 10, folosind optiunea System Image Backup. Mai jos vom arunca o privire la modul in care se foloseste.

[mai mult...]

Afla cum poti testa stabilitatea sistemului, configuratiei overclock, a RAM-ului si a procesorului.

In acest material va voi prezenta Prime95, un software ce verifica stabilitatea la nivel hardware a unui sistem precum si buna functionare a memoriei RAM, a procesorului si a placii video. Testele se efectueaza prin suprasolicitarea componentelor (Torture test).

Programul se poate folosi cu succes si in testarea stabilitatii sistemelor pe care este facut overclock.

[mai mult...]

Configurare avansata Cobian Bakup

Dupa instalarea si configurarea primara a softului Cobian Backup, se mai pot face setari suplimentare pentru a avea un backup cat mai bun. Softul poate trimite alerte pe email, poate exclude anumite tipuri de fisiere, foldere, poate fi controlat de la distanta sau poate fi parolat.

[mai mult...]