Foloseste noua aplicatie de email: Inbox By Gmail.

Configurare noua (How To)

Situatie

Google a facut emailul mult mai usor de utilizat si cu functii interesante ,cum ar fi “Reminders” si “Snooze”.

Solutie

Pasi de urmat

Tot ce trebuie sa facem pentru a folosi aplicatia Inbox by Gmail este sa o descarcam tastand in Magazin Play “Inbox by Gmail” pentru Andoid si pentru iOS in Appstore “Inbox by Gmail”.

Mai multe detalii gasiti pe Android sau Inbox iOs

Dupa ce descarcam Inbox,ne logam si vom accesa emailul. Nu este necesar sa cream o alta adresa de mail, daca avem una de gmail,o putem folosi fara nici o problema.

In momentul in care aplicatia s-a instalat si v-ati logat vor aparea 5 imagini de start ale aplicatiei ca cele de mai jos:

inbox_by_Gmail_1inbox_by_Gmail_2 inbox_by_Gmail_3inbox_by_Gmail_4inbox_by_Gmail_5

Dupa terminarea prezentarii de start apasam butonul “Done” si mergem mai departe.

In imboxul emailului va aparea continuu in coltul de jos din partea dreapta  o “bulina” rosine cu un plus alb in ea de unde  putem compune un email direct catre un destinatar,putem adauga un Reminder,putem invita un prieten sa foloseasca Inbox sau putem compunem un mail cum dorim prin functia “Compose”.

inbox_by_Gmail_6

 

 

In functia “Reminder” avem mai multe optiuni  cum ar fi: call,email,check in,meet,make reservations,watch,cancel reservation sau text.

inbox_by_Gmail_7

 

Ce este foarte interesant ,atunci cand faceam un reminder cu o rezervare la un restaurant de exemplu ,in timp ce tastezi iti cauta restaurantele  exact ca un check in.(Exemplu in poza de mai jos).

 

inbox_by_Gmail_7.1

 

Daca am citit un mail il glisam spre dreapta il bifam ca si citit si va aparea in alt folder denumit “Done” pe are il gasim in meniul aplicatiei din stanga sus:(exemplu in imagine)

inbox_by_Gmail_8 inbox_by_Gmail_9

 

Daca glisam mailul spre stanga atunci va intra functia “Snooze”.

inbox_by_Gmail_13 inbox_by_Gmail_14

Inca o functie foarte folositoare estea cea de “Pin”,care ne ajuta sa pastram mailurile importante in fata si sa le accesam mai usor ori de cate ori avem nevoie.

 

inbox_by_Gmail_11 inbox_by_Gmail_12inbox_by_Gmail_15

 

Mult succes.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(25 din 66 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?