Audials Light, o alternativa pentru Windows Media Center

Configurare noua (How To)

Situatie

Aplicatii radio se gasesc peste tot, insa daca va doriti un player in care sa ascultati radio, sa redati fisierele video si audio din computerul dumneavoastra sau sa ascultati melodii online, atunci Audials Light este programul de care aveti nevoie.

Cu ajutorul Audials Light puteti cauta si asculta orice radio online, diferite podcast-uri, muzica sau video si in acelasi timp puteti sa sincronizati aplicatia cu ceea ce aveti in computer deja.

2222

 

Solutie

Pasi de urmat

Aplicatia va ofera mai multe teme de diferite culori, din care puteti alege, insa toate pastreaza aceeasi configuratie.

In partea stanga veti gasi meniul principal, impartit in trei categorii: Music and more, Video downloader, Media center. Din prima categorie puteti sa selectati sa ascultati o mare varietate de posturi de radio straine si locale dar si podcasturi.

Urmatoarea optiune interesanta este cautarea online a oricarei melodii in sectiunea Music search .

33333333333

Categoria Media Center este la fel de bogata in optiuni si va permite sa adaugati fisiere audio sau video din computerul dumneavoastra si sa folositi Audials Light ca un media player.44444444+

 

Audials Light este foarte util si poate fi folosit in mai multe moduri, fiind practic un program ce functioneaza cat trei aplicatii la un loc. Este disponibil pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(16 din 51 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?