Cum poti adauga un utilizator nou in SugarCRM

Configurare noua (How To)

Situatie

step 1

Pentru a crea un nou user in SugarCRM trebuie sa in primul rand sa avem drept de administrator apoi din panoul de contro selectam User Management si apoi Create New User.

step 2

Backup

step 3

 

Trebuiesc completate campurile cu informatiile cerute (campurile obligatorii sunt marcate de semnul “*”)

Pentru ca utilizatorul sa se poata loga statusul trebuie trecut “Active”. Majoritatea campurilor nu sunt necesare si se pot completa pe parcurs, cu toate acestea sunt catave campuri care ar trebui completate pentru a face mai usoara automatizarea anumitor servicii.

Reports to: fisier ce ofera interactionarea intramodulara este – campul trebuie completat cu numele (preexistent) al superiorului direct (acesta trebuie sa fie la randul sau un utilizator activ al sistemului).

step 3b

Email Address – campul trebuie sa contina o adresa de email valida ce va fi folosita de system pentru a putea syncroniza si monitoriza corespondenta.

Email Client – pentru a putea primi notificari si mesaje din partea sistemului trebuie sa avem selectat Sugar Email Client.

Solutie

Pasi de urmat

step 4

Pasul numarul doi

Setarea parolei se face de pa tabul al doilea si trebuie sa contina cel putin o litara mica, una marem un numar si truie sa aiba minim 6 caractere.

step 5

Pasul trei

Tabul advanced contine informatii regionale si permite pornirea si oprirea sistemului de notificare prim email in mail in momentul in care utilizatului i se repartiiseaza inregistrari in sistem. I cazul in care noului utilizator i se vor repartiza un numar mare de inregistrari imediat dupa crerea userului se recomanda debifarea optiunii Notify on Assigment si bifarea ei dupa importul de date.

Layout options / in acest camp se poate organiza bara de navigare in functiile de nevoile fiecarui utilizator.

step 6

In cazul in care dorim ca utilizatorul sa isi personalizeze contul cu propria schema de setari regionale se va bifa Use Wizard Prompt .

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 16 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?