Aplicații

E-mail 854 Solutii

Cum sa folosim aplicatii Android pe PC

Memu Play este un emulator care simuleaza un sistem Android pe PC ul nostru. Acesta ofera o experienta nativa pentru utilizator. MEmu permite sa instalati, sa utilizati si sa dezinstalati orice aplicatie Android, la fel ca pe un dispozitiv cu sistem Android. Va puteti controla aplicatiile sau jocurile pur si simplu cu tastatura si mouse-ul, uneori chiar si cu controlere externe.
Ofera functii bogate, inclusiv controale inteligente, mai multe instante, macro keymapping, suport pentru controler, automatizare joc, inregistrare video, simulare GPS, scripturi de linie de comanda, s.a.m.d.

[mai mult...]

Setarea prioritatii unui proces in Task Manager

Prioritizarea proceselor specifica importanta fiecarui proces care ruleaza pe sistemul de operare. Task-urile care sunt esențiale pentru buna funcționare a sistemului nostru, ca de exemplu procesele de sistem, au o prioritate mai mare decat task-urile altor procese.

Prioritatile se impart in 6 categorii:

  1. Realtime – cea mai mare prioritate pe care o putem seta. Acest nivel este rezervat doar proceselor de interfata hardware;
  2. High – acest nivel este rezervat in special pentru procesele de sistem si nu este recomandat sa setam aceasta prioritate proceselor aplicatiilor;
  3. Above normal – folositi acest nivel de prioritate doar pentru procesele care au nevoie de mai multe resurse;
  4. Normal – este nivelul de prioritate la care ruleaza majoritatea aplicatiilor;
  5. Below normal – procesele care au setata aceasta prioritate li se aloca foarte putine resurse;
  6. Low – este cel mai mic nivel de prioritate. Task-urile proceselor care au setata aceasta prioritate li se ofera resurse doar dupa ce toate celelalte task-uri sunt terminate.

Toate aceste prioritizari se fac in Task Manager.

[mai mult...]

Configurarea e-mailului in aplicatia Outlook pentru Android

Dacă aveți un cont de la locul de muncă sau de la școală care utilizează Microsoft 365 pentru firme sau conturi bazate pe Exchange, pot exista cerințe suplimentare stabilite de administratorul IT. De exemplu, dacă aveți un dispozitiv gestionat de firmă, un server Exchange local configurat pentru autentificare de bază sau dacă firma dvs. necesită gestionarea aplicațiilor mobile pentru protecția aplicațiilor.

Notă: Dacă aveți un cont de lucru care are nevoie de aplicația Portal firmă Intune, instalați-o din magazinul Google Play înainte să configurați Outlook pentru Android.

[mai mult...]

How to Install Google and Microsoft Fonts on Linux

Closeup of laptop screen showing the word "Fonts"

Are the preinstalled fonts on your Linux distribution missing that certain flair? You can easily customize your desktop’s typography by adding and configuring fonts, including those owned by Microsoft and Google.

To add one of Google’s open-source fonts, you have two options: downloading directly from the Google Fonts website, or using a graphical installer called TypeCatcher. The website method is more straightforward and reliable but involves a little bit of command line work. You might feel more comfortable with TypeCatcher, but depending on your distribution, it may not be easy to install.

[mai mult...]