Afla cum poti vizualiza parolelor de sub semnul aterisc: Asterisk Key / stelute in windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Activitatea pe Internet presupune, printre altele, si crearea unor conturi personale protejate cu parole. Nu stiu daca mai exista utilizator care nu foloseste un manager de parole gen LastPass, KeyPass sau altele, care fac autentificarea automata, insa, chiar si acestea devin ineficiente in cazul unor ferestre secundare de autentificare, ca sa nu mai vorbim de diverse aplicatii ce necesita acest lucru.

Daca ati uitat o parola, aveti optiunea de resetare a parolei, insa, e destul de stresant. Asterisk Key va poate ajuta in astfel de cazuri, cand parola uitata este ascunsa in spatele asteriscurilor.

Solutie

Pasi de urmat

Micul program gratuit de numai 450KB este conceput a detecta automat campul unde este introdusa parola de autentificare intr-o aplicatie desktop, sau chiar in fereastra unui browser.

Trebuie mentionat ca, pentru a avea posibilitatea de recuperare a parolelor intr-un browser, este necesar ca, anterior, browser-ul sa aiba permisiunea de a le salva. De asemenea, daca autentificarea se face intr-o fereastra secundara, protejata, deschisa in browser, Asterisk Key nu va putea recunoaste acreditarile respective.

1

Pentru exemplificare, am ales autentificarea in aplicatia desktop Dropbox. Programul a recunoscut imediat campul de autentificare, dezvaluind parola. Nu ramane decat sa dati click pe link-ul Copy, in interfata sa, textul fiind copiat in clipboard, apoi il puteti salva intr-un document text.

23

Asterisk Key nu este pretentios in ceea ce priveste resursele sistemului, putand functiona pe orice configuratie hardware.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(24 din 63 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?