Cum sa creezi un grup de contacte in Outlook 2013

Configurare noua (How To)

Situatie

Sunt e-mail-uri pe care trebuie sa le trimiti periodic catre mai multe persoane (aceleasi persoane) si nu vrei sa adaugi de fiecare data destinatarii manual, mai ales cand sunt multi. Outlook-ul are o optiune care iti usureaza munca, numita “Grupuri de contacte” (Contact Groups).

 

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a configura un grup de contacte in Outlook 2013 va trebui accesata in primul rand ramura de contacte. Pentru a face acest lucru in stanga-jos, veti gasi o iconita ce simbolizeaza silueta a doua persoane (ca in imaginea de mai jos) pe care va trebui sa dati un click.

41

In noua fereastra aparuta va trebui creat un nou grup de contacte de la butonul “New Contact Group”.

42

In campul “Name” va trebui sa introduceti numele grupului.

43

Dupa ce ati tastat numele grupului va trebui sa adaugati membrii acestui grup. Pentru a face acest lucru, in partea de sus a ferestrei veti gasi butonul “Add Members”.

44

Membrii grupului pot fi adaugati fie din contactele salvate in Adress Book(optiunea “From Adress Book”), fie pot fi tastate manual in cazul in care acestea nu exista in Adress Book(optiunea “New E-mail Contact”). Dupa adaugarea tuturor contactelor dorite va trebui sa apasati pe butonul “Save & Close” din coltul drepta-sus pentru a salva modificarile.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(41 din 83 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?