Cum alegeți o voce nouă în Google Assistant

Configurare noua (How To)

Situatie

Google își face asistentul mult mai util în Android, care vine cu noi îmbunătăţiri de la an la an. Dar compania încearcă, de asemenea, să facă sunetul Asistentului mai uman, oferindu-i șase noi voci care sunt deja disponibile pentru testare.

Vocea lui John Legend va fi o opțiune mai târziu în acest an, dar deocamdată nu este una dintre cele opt voci pe care le puteți alege.

Google lansează o nouă funcție, care atribuie culori aleatorii fiecărei opțiuni de voce și vă permite să selectați o voce selectând o culoare.

Solutie

În același timp, iată cum puteți schimba vocea asistentului dvs. pe propriul telefon Android.

 

Imag 1.

 

Apelați Asistentul Google apăsând butonul Acasă sau spunând “Hei Google”, apoi apăsați pictograma albastră din partea dreaptă sus a ferestrei Asistent (seamănă cu o pungă de cumpărături).

Imag 2.

 

Această pictogramă deschide aplicația Google Assistant. Atingeți meniul hamburger din partea dreaptă sus a ecranului, marcat cu trei puncte verticale.

Imag 3.


Apăsați Setări

Imag 4.

 

Selectați Preferințe

 Imag 5.

Selectați asistentul vocal

Imag 6.

 

Puteți previzualiza fiecare din cele opt voci ale asistentului apăsând pe fiecare culoare. Fiecare asistent de voce este atribuit unei culori, dar culoarea nu vă spune nimic despre vocea sa corespunzătoare, ceea ce este puțin enervant. De asemenea, veți observa că există mici variații între fiecare. Dar acum aveți patru voci de sex masculin și patru voci feminine de ales, chiar dacă John Legend nu este încă o opțiune.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 25 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?