Cum sa remapam butonul Bixby pe un Samsung Galaxy S8, S9, S10, Nota 8 sau Nota 9

Configurare noua (How To)

Situatie

Din păcate, până acum nu ai putut să faci prea multe despre butonul Bixby pe care Samsung insistă să-l faci pe telefoane cum ar fi Galaxy S8, S9, S10, Nota 8 și Nota 9. Ai putea să-l dezactivezi, cu un buton la fel de inutil, care nu face nimic. Vestea bună este că, odată cu actualizările noi, puteți să remapați butonul Bixby fără a fi nevoie să recurgeți la alte aplicații. Vestea proastă este că nu mai poți opri în întregime. Dar există oa doua opțiune bună. Iată ce să faceți.

Notă: În prezent nu este posibilă redimensionarea butonului Bixby pentru a invoca Asistentul Google (sau orice alt asistent digital). Doar o altă aplicație.

Bixby logo with Remap it words added.

Solutie

Pasi de urmat

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația Bixy, deci mergeți mai departe și apăsați pe butonul Bixby pentru ao lansa. Odată ce aplicația se deschide (și puteți trece prin orice setare poate fi necesară), apăsați pe cele trei puncte verticale din centru-dreapta ale ecranului.

Bixby app with arrow pointing to three vertical dots.

Atingeți opțiunea “Setări”.

Bixby submenu with arrow pointing to settings option.

În primul rând, veți dori să vă asigurați că aplicația Bixby este actualizată sau nu veți primi opțiunea de remapare. Derulați în jos și alegeți “Despre Bixby”.

Bixby settings menu with "About Bixby voice" call out.

Bixby trebuie să aibă cel puțin versiunea 2.1.04.18 pentru ca aceasta să funcționeze. Dacă nu aveți acest lucru, atingeți butonul de actualizare.

Bixby about dialog with update button call out.

După actualizare, atingeți cele trei puncte verticale și atingeți din nou “Setări”. Derulați în jos și găsiți “Bixby Key”. Apăsați pe acesta.

Bixby settings with Bixby key option call out.

Nu mai puteți dezactiva complet Bixy, ceea ce este teribil. Următorul lucru bun este să alegeți opțiunea “Dublu apăsați pentru a deschide Bixby”, este puțin probabil să dublați apăsați din întâmplare.

bixby key settings with Double press to open Bixby call out.

Sub opțiunea “apăsați dublu” comutați pe opțiunea “utilizați singură”, aceasta vă va permite să remapați o singură apăsare într-o altă aplicație.

Bixby key settings with use single press call out.

În ecranul următor, puteți alege “Deschideți aplicația” sau “executați comanda rapidă”. Pentru a seta o singură apăsare pe ceva ca Google Asistent, alegeți Deschideți aplicația.

Bixby single press settings with open app call out.

Apoi defilați la aplicația pe care doriți să o utilizați și atingeți – în acest caz, aplicația Google.

Open app dialog with Google call out.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Și acum butonul dvs. Bixby este mai util. Acest lucru nu este perfect și ar fi grozav dacă ați putea să dezactivați complet Bixby.
Dar cel puțin ești mai puțin probabil să declanșezi accidental. Și dacă nu vreți ca butonul să facă ceva, puteți să vă apropiați de el
- doar să faceți o dublă apăsare pe Bixby și să nu atribuiți nimic opțiunii singulare.

Voteaza

(9 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?