.Social

Cum să vă recuperați parola de Instagram

Indiferent dacă ați uitat parola Instagram sau a schimbat altcineva fără permisiunea dvs., Instagram oferă o modalitate destul de simplă de a o recupera. Schimbarea parolei Instagram este puțin diferită atunci când știți parola dvs. curentă, dar doriți doar să o schimbați la una nouă.

[mai mult...]

14 lucruri interesante pe care le poti face cu un PlayStation 4

PlayStation 1 putea rula CD-uri muzicale, PS2 putea rula DVD-uri, iar PS3 Blu-Ray-uri, insa ce iti permite in mod special PS4 sa faci si celelalte generatii de console nu puteau? Sunt de fapt destul de multe motive care fac ca ultima consola Sony sa fie speciala: de la modalitati de sign-in mult mai facile pana la a ii lasa pe prieteni sa intervina in mijlocul jocului si sa lupte acolo unde este mai dificil pentru noi.

Cu o multime de trucuri si feature-uri speciale pe care multi dintre noi probabil ca nu le stim, am enumerat in cele ce urmeaza o lista de 14 care se pot dovedi utile si interesante.

[mai mult...]

Folosește Outlook, Word și Excel pentru a trimite emailuri la o lista mare de adrese

Majoritatea conturilor de email sunt limitate la 100 de adrese pe mesaj. Cu alte cuvinte nu poți trimite la mai mult de 100 de persoane. Daca ai de facut un anunț sau de trimis un newsletter iar numărul de adrese este de ordinul sutelor sau chiar miilor poți folosi Outlook, Word-ul ți Excel-ul împreună pentru a-ți ușura munca. Mai mult, mesajele pot fi personalizate pentru fiecare persoană în parte.

De ce ai nevoie:

* Pachetul Microsoft Office 2007 sau 2010 instalat care să includă Word, Excel și Outlook.

* Sa ai emailul configurat în Microsoft Outlook

* Contul de email să permită trimiterea mesajelor către un număr nelimitat de adrese

[mai mult...]

Descarca toate pozele din Google Foto

Avem un cont de email pe domeniu gmail si Google Foto instalat pe telefon. Se poate face backup la toate pozele din telefon (nelimitat daca folosim calitatea impusa de Google).

Daca dorim sa transferam pe un calculator/laptop toate imaginile trebuie sa urmarim pasii de mai jos.

[mai mult...]