Linux

Server Web 116 Solutii

Cum instalam aaPanel pe Debian 11

aaPanel este un panou de control Linux open-source care ofera o interfata web și instrumente care simplifica crearea unui mediu de gazduire web. Panoul de control ofera un tablou de bord web simplu pentru a configura site-uri web, baze de date, intrari DNS, conturi de e-mail si aplicatii pe server.

[mai mult...]

Instalati WordPress automat pe Ubuntu 22.04 prin EasyEngine

EasyEngine este un instrument de linie de comanda Linux gratuit si open-source pentru gestionarea site-urilor WordPress pe serverele Ubuntu. Va permite sa implementati instalații WordPress unice sau multisite cu diferite configuratii, cum ar fi caching, SSL cu diferite configuratii, diferite versiuni WordPress, configuratii de baze de date, diferite versiuni PHP si multe altele.

[mai mult...]

Cum instalam Hestia Control Panel pe Debian 11

HestiaCP este un panou de control al serverului web gratuit și open-source. Ofera o interfata web simpla și curata si ofera administratorilor posibilitatea de a gestiona cu usurinta functiile de baza ale serverului lor web, inclusiv gestionarea și implementarea site-urilor web, conturi de e-mail, zone DNS și baze de date.

O caracteristica placuta a HestiaCP este ca ofera aplicatii de instalare rapida, ceea ce inseamna ca ofera o modalitate rapida de a instala aplicatii web populare. La momentul scrierii, acesta include WordPress, Drupal, Joomla, Opencart, Prestashop, Laravel și Symfony.

[mai mult...]

Cum instalam YunoHost pe Debian 10

YunoHost este un sistem de operare care vizeaza cea mai simpla administrare a unui server, prin urmare democratizează auto-gazduirea, asigurandu-se in acelasi timp ca ramane fiabil, sigur si usor. Este un proiect software libre intretinut exclusiv de voluntari. Din punct de vedere tehnic, poate fi vazuta ca o distribuție bazata pe Debian GNU/Linux si poate fi instalata pe multe tipuri de hardware.

[mai mult...]