Linux

Server Web 124 Solutii

Cum instalam GeekPanel pe Ubuntu 22.04

GeekPanel este un panou de control pentru gazduire web care va permite să vă gestionati serverele private virtuale printr-o interfata usor de utilizat. Puteti utiliza acest software pentru a crea si sterge site-uri web, pentru a instala si actualiza aplicatii de server si pentru a monitoriza utilizarea resurselor.

Are o serie de scripturi care pot simplifica procesul de instalare si intretinere a software-ului pe serverele dumneavoastra. Vine cu un program de instalare de script pentru aplicatii populare precum Drupal, Joomla, WordPress, Django și multe altele.

[mai mult...]

Cum instalam TinyCP pe Ubuntu 22.04

La fel ca software-ul de configurare a gazdei Webmin, TinyCP este un instrument excelent de utilizat atunci cand gestionati gazduirea web Linux. Este extrem de usor si include functii de gestionare pentru domenii, cutii postale, baze de date, FTP, Samba, firewall, VPN, GIT, SVN etc.

[mai mult...]

Cum instalam FastPanel pe Almalinux 8

FASTPANEL este un panou de gestionare a serverului simplu si puternic, care va permite sa creati site-uri in cateva clicuri, sa gestionati e-mail, baze de date, copii de siguranta, sa planificati sarcini si sa analizati traficul.

Setati si configurati drepturile de acces dupa cum doriti – fiecare site poate fi atribuit unui singur utilizator. Pentru a imbunatati securitatea contului dvs., conectati autentificarea cu doi factori.

[mai mult...]