4GHz CPU Battle: Ryzen 3900X vs. 3700X vs. Core i9-9900K

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Intel Core i9-9900K este procesorul ideal atât pentru cei care își doresc un plus de putere și timpi foarte mici de așteptare atunci când se joacă, cât și pentru cei pasionați de tot ce înseamnă editare grafică, randare 2D și 3D sau pentru realizări și actualizări ale unor baze de date foarte stufoase.

In cazul in care se doreste un processor de la AMD, se recomanda un AMD ryzen 7  3700 , un processor cu un raport calitate pret foarte bun.Cu un consum de doar 65w.

Solutie

  • Galerie

Descriere
Intel Turbo Boost
Intel Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Intel Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel Core i5, i7 si i9.

Intel SpeedStep
Enhanced Intel SpeedStep Technology permite sistemului sa ajusteze dinamic tensiunea si fecventa procesorului, ceea ce poate duce la un consum de energie mai scazut si reducerea caldurii emanate de acesta. Prin scaderea de energie electrica si termica pe PC-uri desktop, constructorii de sisteme pot (in functie de configuratiile de sistem) reduce acustica si chiar sa dezvolte forme mai inovative si mai mici.
In plus, aceasta caracteristica poate ajuta consumul de putere pentru companiile cu infrastructuri electrice limitate. Combinat cu caracteristici de economisire a energiei existente, Intel SpeedStep Technology poate oferi un echilibru excelent intre furnizarea de energie atunci cand aveti nevoie si conservarea ei atunci cand nu aveti nevoie.

A 9 a generatie de procesoare Intel Core
Aceste procesoare cu viteza uimitoare, functii complete, si securitate integrata, sunt gata sa va preia productivitatea, creativitatea si jocurile 3D la nivelul urmator. In plus, cu ajutorul Windows 10, procesoarele Intel Core 9th Gen va permit sa va alimentati imaginatia si sa explorati noi posibilitati.

Posibilitati puternice
Mai putin timp de asteptare, mai multa activitate cu noile procesoare Intel® Core 9th Gen. Aceste procesoare va ofera mai multa performanta pentru productivitate crescuta.

Joaca la nivel profesionist
Cu a 9 a generatie de procesoare Intel Core va puteti juca jocurile preferate, 3D, la o rezolutie mult mai mare, cu detalii mai fine, rate de cadru mai rapide, oferindu-va o experienta de joc uimitoare.

Impartasiti experianta 4K
Experienta UHD a devenit de 8x mai rapida cu procesoarele Intel Core 9th Gen. Convertiti clipurile dumneavoastra 4K in mai putin de 3 minute, si impartasiti cu familia si prietenii pe dispozitivele mobile preferate. Denumiri similare la Procesor Intel Core i9-9900K Octa-Core 3.6GHz LGA1151: Core i 9 9900 K Octa Core 3 6 GHz LGA 1151, Corei99900KOctaCore36GHzLGA1151, Core i9 9900K Octa Core 3.6GHz LGA1151, Corei9-9900KOcta-Core36GHzLGA1151, Core i9-9900K Octa-Core 3.6GHz LGA 1151.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?