Afla cum poti bloca un cont de Google

Configurare noua (How To)

Situatie

Blocarea unui cont de Google te poate ajuta sa previi contactarea prin Google+, Gmail, etc a unui utilizator. Poti bloca utilizatorul in Google+ si Google Hangouts din contul tau personal de Google+ si poti seta un filtru in Gmail ca toate mail-urile nedorite sa mearga direct in folderul de Trush.

 

Solutie

Pasi de urmat

Acceseaza pagina http://plus.google.com

1

Cauta utilizatorul pe care doresti sa il blochezi, si apasa pe iconita cu sageata indeptata in jos

2

Alege optiunea “Raporteaza/blocheaza pe …”

3.1

 

Pune o bifa in dreptul textului “Blocheaza-l(o) pe …” si apasa “Terminat”. Google alege in mod automat ce-a de-a doua optiunea ca fiind aceea de neraportare a utilizatorului respectiv, daca esti de parere ca profilul se incadreaza in una din categoriile prezentatea in partea de jos a chenarului, pune bifa in dreptul celei corespunzatoare.

4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 out of 9 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?