Afla cum poti utiliza Google Maps offline pe Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Prin intermediul aplicatiei Google Maps puteti descarca mai multe harti individuale pe o suprafata de maxim 50 Km x 50 Km. Fiecare harta offline va fi stearsa automat dupa 30 de zile. Aceasta facilitate va ajuta atunci cand navigati intr-o zona in care semnalul de date este redus sau inexistent:

google-maps

Solutie

Pasi de urmat

Deschideti aplicatia Google Maps pentru a defini locatia de interes. Introduceti destinatia si etichetati punctul de interes in functie de tipul de trafic: rutier, transport public, navigare cu bicicleta.

harti-offline-01

Dupa ce aplicatia a identificat si a afisat zona de interes accesati meniul din coltul stanga de sus al interfetei Google Maps -> Your Places (Locatiile dvs)-> “Download Offline Area” (“Salvati o noua harta offline”)-> Confirmati alegerile facute -> apasati Download (Descarcati). Asteptati pana cand harta dvs. apare in modul offline.

harti-offline-02

Hartiile offline din Google Maps pot fi folosite fara nici un fel de interventie din partea dvs. Pentru a sterge una din hartile salvate, accesati meniul Your Places, iar in partea de jos a ecranului Offline Maps tineti apasat cu degetul pe harta care nu va mai mai este utila, apoi apasati Delete.

Tip solutie

Workaround
Etichetare:

Voteaza

(12 din 45 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?