Can’t upgrade from Windows 7 or Windows 8

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows 10 a fost considerat de multe persoane o imbunatatire vasta fata de generatia anterioara cu cele mai bune caracteristici ale Windows-ului clasic si cele mai bune parti ale Windows-ului 8.
Cu toate acestea, orice software are probleme de compatibilitate (cel putin cu Windows 10) si bug-uri.
Desi nu are asa multe bug-uri ca versiunile anterioare, exista totusi o serie de probleme comune care au fost identificate persistent de catre utilizatori.

Solutie

Mai jos puteti gasi una dintre solutiile pentru rezolvarea acestei probleme.

Pasul 1. Deschidem Control Panel, rulam Windows Update si ne asiguram ca PC-ul este complet actualizat.
In cazul in care actualizarile nu reusesc, executam Windows Update Troubleshooter.

Pasul 2. Utilizam Media Creation Tool. Nu vă bazați pe GWX: vizitați https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10, faceți click pe descărcați tool-ul, salvați acest tool și executați-l pe PC-ul pe care doriți să îl actualizați. Dacă acest lucru nu a funcționat pentru dvs. atunci când s-a lansat Windows 10, încercați din nou tool-ul si ar trebui sa fie imbunatatit.

Pasul 3. Asigurați-vă că hardware Disable Execution Prevention (DEP) este activat in BIOS folosind manualul placii de baza daca aveti nevoie de ajutor.
Daca problema inca persista, utilizam Start Menu pentru a cauta performanta, rulam Adjust the appearance and performance of Windows, dati click pe Data Execution Prevention si dezactivati functia DEP pentru toate programele si serviciile, apoi reporniti statia si incercati din nou.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?