Configurare noua “special Receive Connector” in Exchange 2013

Configurare noua (How To)

Situatie

In Exchange 2013 odata terminat de configurat conectorul de trimitere si politicile acceptate de domeniu trebuie configurat conectorul de primire astfel incat sa primeasca e-mail-uri din exterior, default el este configurat sa primeasca doar e-mail-uri interne.

Conectorii de primire sunt folositi pentru a controla rulajul de mesaje primite din Exchange. In Exchange 2013 conectorii de primire sunt configurati in server prin intermediul serviciului de Transport sau prin intermediul serviciului de Transport tip Front End.

 

 

Solutie

Pasi de urmat

Un conector de primire se poate configura conectandu-ne la Exchange Admin Center si apoi in cadrul meniului “mail flow” selectam butonul “receive connectors”. In fereastra urmatoare vom vedea o lista de conectori de primire din domeniul nostru, vom selecta DEFAULT FRONTEND-numele serverului care este clasificat ca si transport tip FrontEnd.

2

O data selectat DEFAULT FRONTEND-numele serverului apasam pe Edit si ne va aparea urmatorul ecran de unde vom apasa pe butonul Security.

1

Este important sa bifam casuta de Anonymous astfel toti utilizatorii de pe internet vor putea trimite e-mailuri catre domeniul vostru.

3

Apasand pe save avem configurat noul Exchange 2013 Connector pentru a putea primi e-mail-uri.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 out of 1 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?