Cum sa afli ce melodie asculti folosind Sound Hound

Configurare noua (How To)

Situatie

Toti am fost acolo. In club, in autobuz, la radio sau pur si simplu, trecand pe strada, auzim o melodie necunoscuta care ne atrage atentia. Dupa care incepe cosmarul.  Cautari interminabile pe net dupa versuri pe care credem ca le-am auzit sau avarierea iremediabila a auzului prietenilor si stimei de sine cu fredonari ce aduc a incantatii satanice sau invocari a de-ale paranormalului. Iata o aplicatie care poate identifica o melodie fara a ne face nevoiti sa trecem prin pasii de mai sus sau, in cel mai rau caz, inlocuind urechile sensibile ale prietenilor nostri cu microfonul dispozitivului nostru mobil. Iata cum o folosim:

saoundhound1

 

Solutie

Pasi de urmat

Aplicatia se instaleaza foarte usor, este disponibila pe google play, windows store,blackberry world si appstore. o cautam functia “search” si o instalam.

Soundhoundinst

Cand auzim o melodie, deschidem aplicatia si apasam logo-ul ei. Timp de maxim 30 sec, aplicatia va “asculta” si va procesa melodia.

soundhoundlisten

Dupa ce va finaliza procesarea, va afisa numele trupei, melodia,cover-art de pe albumul de care apartine, precum si versurile ei, in timp real. Ulterior, melodia poate fi adaugata in playlist-uri sau poate fii incarcata pe mail sau retele de socializare.

Capture

Iar daca cumva reactionezi mai greu si se termina melodia, nu e problema. Aplicatia poate recunoaste si acele fredonari mai sus mentionate.

o-PHONE-ANGRY-MAN-facebook

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?