Situatie
Google Classroom este un hub digital în care elevii, profesorii și susținătorii ambilor se pot implica și colabora. Puteți crea chestionare și misiuni ușor de utilizat, împreună cu materiale de sprijin, în doar câteva clicuri. Tot ce ai nevoie este un cont Google gratuit.
Solutie
Crearea unei misiuni de testare în Google Classroom
Pentru a începe, deschideți browser-ul web și accesați la site-ul clase.google.com. Conectați-vă la contul Google, apoi creați o clasă sau faceți clic pe una existentă. După ce vă aflați într-o clasă, faceți clic pe fila „Lucrări în clasă”, faceți clic pe „Creați”, apoi selectați „Atribuire test”.
Formularul de atribuire a testului este identic cu opțiunea de atribuire de bază, cu adăugarea unui formular Google necompletat care va servi ca test. Puteți utiliza atât sarcina, cât și testul mai târziu.
În meniul de atribuire a testului, acordați-vă unui titlu întrebării și apoi oferiți instrucțiuni suplimentare, dacă este necesar.
Faceți clic pe „Adăugare” dacă doriți să atașați un fișier de la Google Drive, un link web, computerul dvs. sau YouTube. Puteți, de asemenea, faceți clic pe „Creare” pentru a crea și atașa automat un fișier din documente Google, diapozitive, foi, desene sau formulare.
Pentru orice atașamente suplimentare, faceți clic pe meniul derulant din fiecare sarcină pentru a alege dacă studenții pot vizualiza sau edita fișierul respectiv. Puteți alege, de asemenea, să faceți copii ale unui fișier pentru fiecare student.
Dacă atașați alte fișiere, altele decât chestionarea goală inițială în Formulare Google, importul de grad este automat dezactivat. Această caracteristică trimite rezultatele Testului în fila Gradele din pagina principală a clasei tale. Dacă doriți să dezactivați această caracteristică cu un singur atașament, dezactivați opțiunea „Importarea gradului”.
Puteți utiliza meniurile derulante din stânga pentru a selecta destinatarii, a seta valoarea punctului Quiz și data scadenței sale. De asemenea, puteți asocia Quiz-ul dvs. cu un subiect existent sau puteți crea unul nou. Dacă doriți să adăugați criterii personalizabile pe care le veți utiliza pentru a evalua trimiterile, faceți clic pe „Rubrică”.
În final, selectați caseta de selectare „Rapoarte de originalitate” dacă doriți să verificați trimiterile pentru posibile plagiaturi. Rețineți că, totuși, conturile Google Classroom sunt limitate la trei rapoarte de originalitate pe clasă.
Leave A Comment?