Cum să difuzați muzică de pe telefon prin Bluetooth în Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Funcțiile care activează această funcționalitate se numesc Sink Bluetooth A2DP . Această caracteristică a fost prezentă anterior în Windows 7 și a fost eliminată în Windows 8. Microsoft a confirmat și actualizarea într-unul din articolele sale publicate în mai 2020, menționând că veți putea configura Windows PC ca difuzor Bluetooth.

Solutie

Pasi de urmat

Instalați actualizarea din mai 2020 . În cazul în care actualizarea este deja instalată pe computer, atunci puteți continua cu pasul următor. Dacă nu, puteți accesa Setările de actualizare Windows în Setări> Actualizare și securitate> Actualizare Windows și selectați Verificare pentru actualizări . Dacă încă nu îl puteți obține, deoarece Microsoft nu l-a pus la dispoziție pentru toate computerele, atunci îl puteți obține manual de AICI .

Activați Bluetooth pe computer și pe telefonul inteligent. Pentru a-l activa pe computer, accesați Setări> Dispozitive> Bluetooth și alte dispozitive.

Setări Bluetooth Windows 10

După aceea, faceți clic pe Adăugare Bluetooth sau alt dispozitiv, apoi faceți click pe Bluetooth.

Acum ar trebui să vedeți smartphone-ul dvs. listat printre alte dispozitive care au activat bluetooth. Faceți clic pe telefonul dvs. și urmați instrucțiunile pentru a-l asocia cu computerul.

Acum, telefonul dvs. ar trebui să apară în pagina Bluetooth și alte dispozitive.

Următorul pas este să descărcați receptorul audio Bluetooth din magazinul Microsoft și să îl instalați. Este o aplicație gratuită și poate fi instalată cu un singur clic. Descărcați-l de AICI .

Aplicația Bluetooth Audio Receiver

Selectați dispozitivul în aplicația receptor Bluetooth Audio și faceți clic pe Deschidere conexiune . Acum veți putea transmite muzică de pe telefon pe computer.

conexiune bluetooth deschisă

Rețineți că, de acum, nu puteți primi sau efectua apeluri cu această caracteristică. Poate apărea în versiunile viitoare. Însă, deocamdată, vă puteți bucura de această caracteristică interesanta și de a folosi capacitatea audio a computerului dvs. de pe telefon.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(58 din 137 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?