Cum sa evitam divulgarea adresei de email. Foloseste adrese de e-mail temporare.

Configurare noua (How To)

Situatie

In foarte multe situatii am fost nevoiti sa ne cream un cont pe anumite site-uri care cereau introducerea adresei de email si verificarea acesteia..
Ei bine, de multe ori parca nu am dori sa ne facem adresa de email publica pe orice site, ca nu ne intereseaza mesajele nedorite cu reclame la tigai, pastile de slabit sau mesaje de la printi nigerieni care vor sa ne imbogateasca peste noapte cu milioane de euro.
Ce putem face in astfel de situatii?
Ei bine putem sa ne folosim de YOPmail este un website care ne ofera orice adresa de email (@yopmail.com) pe care o putem accesa cu usurinta oricand, si fara sa fim nevoiti sa tinem minte parole sau sa ne pese de acea adresa de email.

Solutie

http://www.yopmail.com/

Tot ce trebuie sa facem este sa introducem un nume (adresa temporara) si sa apasm pe check inbox, astfel vom fi redirectionati catre acea adresa de email, in caz ca avem nevoie de confirmare la acel email.
Pentru siguranta puteti folosi adrese mai complexe gen: numeletau.facebook.1@yopmail.com pentru a confirma facebook-ul sau numeletau.website@yopmail.com pentru a confirma un anume website, astfel veti sti mereu ce adresa de email aveti pentru acel site.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(71 din 106 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

1 Comment

Leave A Comment?