Cum să găsiți un UUID pentru Mac, iPhone și iPad

Configurare noua (How To)

Situatie

  • Mac-urile, iPhone-urile și iPad-urile au toate atribuite un identificator unic universal (UUID). Aceste coduri sunt specifice fiecărui dispozitiv și, similar unui număr de serie, ele sunt folosite de dezvoltatori pentru a le identifica pe fiecare în parte. Iată ce trebuie să știți

Solutie

  • Ce este UUID?

Un UID este un șir de litere și cifre care formează un model unic. Mac-urile, iPhone-urile și iPad-urile au câte un UUID, și niciun alt dispozitiv nu-l împărtășește. Este similar cu un număr de serie în această privință, dar în timp ce numerele de serie sunt folosite pentru a identifica dispozitivul dvs. de către Apple și transportatorul celular, dezvoltatorii folosesc de obicei UUID.

În mod normal, nu trebuie să știți (sau să accesați) UUID-ul dvs. Dar dacă înregistrați un dispozitiv ca parte a programului Apple Developer, astfel încât să puteți instala software-ul beta, veți avea nevoie de el. Dezvoltatorii de aplicații ar putea solicita, de asemenea, un UUID al dispozitivului dvs., astfel încât aceștia să poată furniza dispozitive care să funcționeze numai pe dispozitivul respectiv.

  • Cum să găsiți UUID-ul pentru Mac

Faceți clic pe sigla Apple din bara de meniu, apoi faceți clic pe opțiunea “Despre acest Mac”.

Faceți clic pe butonul “Sistem Report”.

Notați textul de lângă Hardware UUID.

Puteți copia textul direct din fereastră, dacă este necesar.

  • Cum să găsiți UUID-ul iPhone și iPad-ul

Conectați-vă dispozitivul iPhone sau iPad la computer și apoi deschideți iTunes. Dați clic pe pictograma dispozitivului din partea de sus.

UUID-ul dispozitivului dvs. este ascuns în mod implicit, dați clic pe “Număr de serie” și se va schimba pentru a afișa UUID-ul.

De asemenea, puteți copia UUID direct din iTunes.

Succes!

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 16 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?