Cum sa monitorizezi activitatea aplicatiilor instalate in telefonul Android.

Configurare noua (How To)

Situatie

Doriti sa aflati ce aplicatii utilizeaza foarte multe resurse ale telefonului mobil, un program din telefon va consuma constant internetul din abonament, telefonul se incinge fara sa faceti nimic spectaculos….

Acum aveti posibilitatea sa aflati ce program este de vina, fara sa fie necesara root-area telefonului,

Solutie

Pentru a putea monitoriza aplicatiile din telefon, cat procesor consuma, cat ram consuma, cat trafic de internet si cand!? este necesar sa intrati cu telefonul mobil pe internet. Sa deschideti aplicatia Google Play (Magazin Play) si sa descarcati aplicatia CPU Monitor.

 

 

cum sa monitorizezi aplicatiile din android1

 

Se selecteaza aplicatia CPU MONITOR si se instalaza in telefonul mobil.

cum sa monitorizezi aplicatiile din android2

 

Dupa instalare, deschideti aplicatia si selectati Start Analysis pentru a permite aplicatiei sa identifice aplicatiile care ruleaza in telefon si sa poata incepe monitorizarea lor.

cum sa monitorizezi aplicatiile din android3

 

Dupa ce se populeaza lista de aplicatii care ruleaza puteti tine apasat indelung pe una din aplicatii pentru a vede istoricul resurselor utilizate de acea aplicatie.

cum sa monitorizezi aplicatiile din android4

 

Este necesar din cand in cand sa rulati Start Analysis pentru ca aplicatia sa pota identifica noile aplicatii instalate si sa inceapa monitorizarea lor.

cum sa monitorizezi aplicatiile din android5

 

Procesul de monitorizare ramane constant instalat ca serviciu si este afisat in coltul stanga sus (cel putin pe telefonul meu asa apare).

 

Spor,

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(32 din 84 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?