Cum se mută aplicații și se creează dosare pe un iPhone, iPad sau iPod touch

Configurare noua (How To)

Situatie

Poți să organizezi aplicațiile în ecranul principal, să le plasezi în dosare și să le muți în alte pagini sau ecrane. De asemenea, poți să reordonezi paginile

Solutie

Pasi de urmat

Organizarea aplicațiilor

Atinge și ține apăsată orice aplicație de pe ecran până când toate încep să oscileze.

Acum poți să glisezi orice aplicație în alt loc, inclusiv în zona Dock din partea de jos a ecranului.

Pe iPhone X și modelele ulterioare, atinge OK pentru a salva. Pe iPhone 8 și modele anterioare, apasă butonul de pornire. Dacă apeși ferm, în loc de oscilare, este posibil să vezi lista Acțiuni rapide pentru aplicație. Apasă în afara listei de Acțiuni rapide, apoi atinge și ține ușor apăsată aplicația, pentru a încerca din nou.

Plasează aplicațiile într-un dosar Dacă ai multe aplicații, poți muta aplicațiile corelate în dosare.

Pentru a crea un dosar, trage o aplicație peste altă aplicație.

Dacă dorești să redenumești dosarul, atinge câmpul de nume sau  și introdu numele nou.

Acum, că ai un dosar, poți trage aplicațiile în acesta. Dosarele pot avea mai multe pagini.

Mută o aplicație în altă pagină

Începi cu o pagină de aplicații. Pentru a crea o pagină nouă, trage o aplicație către marginea din dreapta a ecranului. Este posibil să trebuiască să aștepți o secundă până la apariția paginii noi. Pentru a șterge o pagină, consolidează toate aplicațiile tale pe un alt ecran de start. Acolo unde nu sunt prezente aplicații, pagina se va șterge. Atunci când ai mai multe pagini, un punct luminos dintr-un rând de puncte de deasupra zonei Dock indică în ce pagină ești. Poți să muți o aplicație în altă pagină și să creezi pagini noi:

Dacă există puncte la stânga sau la dreapta punctului luminos, poți trage o aplicație către partea dreaptă a ecranului pentru a muta aplicația în pagina următoare din direcția respectivă. Sau glisează spre stânga pentru a vedea aplicațiile din pagina respectivă.

Dacă nu există puncte la dreapta punctului luminos, tragerea unei aplicații către partea respectivă a ecranului va determina crearea unei pagini noi.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(18 din 37 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?