Cum se remediază o conexiune nu a reușit cu eroarea 651

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Eroarea 651 indică faptul că o încercare de conectare la internet a eșuat sau că o conexiune existentă a fost întreruptă. O varietate de probleme pot declanșa alerta, de la plasarea incorectă a unui fișier SYS, configurarea eronată a modemului, fișierele de registry corupte, un conflict de adresă IP și probleme de driver până la probleme cu furnizorul dvs. de internet.

Solutie

Pasi de urmat
Testați conexiunea pe un alt dispozitiv. Acesta este cel mai simplu mod de a verifica dacă problema este legată de computerul, modemul sau furnizorul de servicii.
Dacă puteți conecta un alt dispozitiv la aceeași rețea Wi-Fi, problema este cu computerul. Dacă nu puteți conecta nimic altceva la aceeași rețea, problema este cu modemul, ruterul sau furnizorul. Încercați o altă conexiune. Dacă nu puteți conecta cu o altă rețea Wi-Fi despre care știți funcționează, problema este computerul.
Dacă se poate, conexiunea este de vină. Verificați dacă există cabluri libere. Asigurați-vă toate cablurile de alimentare și conexiune sunt conectate în siguranță la computer, modem, router și perete.
Reporniți modemul și routerul. Deconectați ambele dispozitive, așteptați un minut, apoi conectați ambele dispozitive. Acest lucru ar putea dura câteva minute. Reporniți computerul
Deschideți meniul Start și selectați Setări > Actualizare și securitate > Depanare > conexiuni la internet > Rulați depanatorul. Asigurați-vă modemul, ruterul și toate cablurile asociate sunt conectate înainte de a rula depanatorul Conexiuni la internet. Căutați actualizări Windows. Accesați Setări > Actualizare și securitate > Căutați actualizări. Procesul de actualizare Windows instalează cele mai recente caracteristici și actualizări de securitate. De asemenea, scanează computerul, remediază erorile și descarcă orice fișiere care pot lipsi sau corupte.
Actualizați driverul adaptorului de rețea. Driverele ajută hardware-ul ruleze corect. Instalarea uneia mai noi, dacă este disponibilă, ar putea rezolva problema conexiunii la internet. Dezactivați software-ul antivirus. Unele programe antivirus pot împiedica computerele Windows se conecteze la internet. Întreruperea programului antivirus sau dezactivarea acestuia rezolvă complet frecvent problemele de conexiune la internet.
Încercați aceste prompturi de comandă Windows 10. Mai întâi, va trebui deschideți Promptul de comandă. În bara de căutare a barei de activități Windows 10 sau din Cortana, tastați Prompt de comandă, apoi selectați Executare ca administrator > Da. Apoi, tastați aceste prompturi de comandă, apăsând Enter după fiecare:
– netsh int ip reset reset.log  –    Acest lucru resetează stiva de rețea Windows.
– netsh interfață TCP set global autotuning = dezactivat Acest lucru dezactivează autotuning.
– regsvr32 raspppoe.sys – Aceasta reînregistrează fișierul raspppoe.sys.
Reporniți computerul și verificați conexiunea.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?