Cum se rezolva eroarea rundll32.exe lipsă

Configurare noua (How To)

Situatie

Acest program care rulează pe sistemul dvs. este foarte important. Este un pachet care permite serverelor COM să fie apelate din rundll32.exe și să execute fișiere DLL în memorie. Rundll32.exe invocă o funcție care este exportată dintr-un modul DLL specific.
Singurele DLL-uri care pot fi numite cu fișierele rundll.exe și rundll32.exe sunt cele care sunt specificate pentru a fi accesate prin aceste procese.

Backup

Descărcați PCCure +. De obicei, nu ați observa prezența pe sistemul dvs., dar problema ar putea veni atunci când sistemul vă arată brusc un pop-up frumos cu o eroare “rundll32 nu a fost găsită sau lipsă”. Problema provine de la activitatea malware sau de la un driver defect care se termină în coruperea rundll.exe. Destul de frecvent, virușii înlocuiesc acest fișier cu versiuni proprii pentru acest fișier sau îl infectează pe cel existent. Apoi, antivirusul dvs. ar putea elimina rundll32 din sistem și veți primi mesajul de eroare despre absența rundll32 pe sistemul dvs.

 

Solutie

rundll32.exe lipsă din computer

Descărcați PCCure +
Dacă doriți să efectuați manual procesul de înlocuire rundll32, trebuie să descărcați rundll32 sau să înlocuiți corupt cu copia dreaptă.
Pentru aceasta, puteți utiliza următoarele opțiuni:

copiați rundll.exe de pe alt computer cu același sistem de operare, plasându-l în folderul Windows System32 și înregistrându-l cu coms. regsvr32. Găsiți copia potrivită a rundll32.exe pe propriul computer în Windows System32 dllcache sau Windows SericePackFiles i386. Descărcați rundll32.exe de pe internet. Există o listă a anumitor site-uri unde puteți descărca acest fișier.
Legături către depozite:

http://dll.downloadatoz.com/rundll32.exe-file.html
http://www.brothersoft.com/rundll32-download-176114.html
http://www.dll-files-download.com/R/2008-01-13/15185.html
http://www.filestube.com/r/rundll32+exe+download

Acest înlocuitor nu este atât de ușor, deoarece sistemul Windows este protejat de înlocuirea fișierelor de programe de sistem, în special Windows 7 și Vista. Chiar dacă obțineți o copie corectă a rundll32.exe de pe un alt PC sau o descărcați de pe Internet,este posibil să nu reușiți să o înlocuiți pe cea din folderul System32.

Soluții Windows XP
Pentru a înlocui acest fișier în Windows XP, puteți utiliza un program gratuit utilitar gratuit numit “Replacer”. Descărcați acest program și copia legală a rundll32.exe. Rulați programul și glisați fișierul legal EXE cu mouse-ul în fereastraReplacer. Programul va face înlocuirea.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?