Cum ștergi o listă de redare pe Spotify

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Pasi de urmat

Cum ștergeți o listă de redare Spotify de pe desktop
Listele de redare pe care le-ați creat pot fi șterse definitiv. Este foarte asemănător pe toate platformele, dar această secțiune se va concentra pe desktop și aplicațiile web. Lansează Spotify și notează secțiunea „Biblioteca ta” din stânga. Apoi, faceți click dreapta pe lista de redare pe care doriți să o ștergeți și selectați „Ștergeți”.

Cum ștergeți o listă de redare Spotify pe Android sau iOS
Pentru a șterge definitiv o listă de redare pe iPhone, iPad sau Android, mergeți la fila „Bibliotecă” și găsiți lista de redare pe care doriți să o ștergeți.

Atingeți sau faceți click pe pictograma meniului cu trei puncte.

Selectați „Ștergeți lista de redare” din meniu. Pe desktop, este pur și simplu „Șterge”.

Vi se va cere să confirmați că doriți cu adevărat să „Ștergeți” lista de redare. Nu veți putea recupera lista de redare.

Cum să renunți la o listă de redare pe Spotify
Din motive evidente, nu puteți șterge listele de redare pe care nu le-ați creat. Puteți elimina listele de redare pe care le-ați urmărit din bibliotecă. Procesul este același pentru iPhone, iPad, Android, desktop și aplicații web.

Mai întâi, mergeți la fila „Bibliotecă” și găsiți lista de redare pe care doriți să o eliminați.

Acum tot ce trebuie să faceți este să atingeți sau să faceți click pe pictograma inimă verde. Aceasta va anula urmărirea listei de redare.

Asta este tot ceea ce există pentru ștergerea și eliminarea listelor de redare Spotify. Acum vă puteți concentra pe listele de redare de care vă bucurați în continuare, să le oferiți puțină dragoste și să vă asigurați că sunt întotdeauna disponibile pentru ascultare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?