Eroare la configurarea și instalarea actualizărilor la Windows

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Când se instalează actualizările la Windows, pot apărea următoarele erori:

 • Eroare la configurarea actualizărilor Windows.
 • Revenirea modificărilor.
 • Nu opriți calculatorul.

Dacă apare această problemă, este posibil să dureze aproximativ 30 de minute pentru a reveni la modificări, iar apoi sistemul va afișa ecranul de conectare Windows. Pentru a rezolva această problemă, puteți utiliza următoarele metode:

Solutie

Pasi de urmat

METODA 1: Repornirea Windows-ului și instalarea actualizărilor Windows într-o stare de încărcare curate. Pentru a efectua o bootare curată în Windows, trebuie consultat modul de efectuare a unei încărcări curate pentru depanarea unei probleme în Windows 8, Windows 7 sau Windows Vista. Apoi, se instalează Actualizări Windows în funcție de sistemul de operare. Instalarea actualizărilor Windows într-o stare de încărcare curată va împiedica blocarea instalării actualizărilor Windows de către alte aplicații și servicii instalate în Windows.

METODA 2: Rularea Instrumentului de depanare a problemelor Windows Update.

METODA 3: Deconectarea suportului de stocare din computer și verificarea dacă nu este eliminat vreun suport amovibil de pe computer, cum ar fi discuri detașabile (discuri Blu-ray, DVD-uri, CD-uri), carduri de memorie (card CompactFlash, card Secure Digital, Memory Stick).

METODA 4: Efectuarea unui restart al calculatorului. Când se pornește computerul utilizând discul de instalare Windows, pot fi efectuate opțiuni de recuperare a sistemului la pornire. Pentru aceasta, urmați acești pași: trebuie să fiți conectat (ă) la Windows cu un cont de administrator pentru a finaliza această metodă. Dacă acesta este un computer care face parte dintr-o rețea la locul de muncă, trebuie să întrebați administratorul de sistem pentru ajutor.  Dacă computerul nu este configurat să pornească de pe un CD sau de pe un DVD sau dacă Windows a fost preinstalat pe computer fără CD-uri sau DVD-uri, consultați documentația care a fost inclusă împreună cu computerul pentru a afla cum să continuați sau să treceți la următoarea metodă.

METODA 5: Efectuarea unei actualizări (reinstalare) pe loc (Windows 7 și Windows Vista).

Efectuând o actualizare la fața locului, va fi restabilită instalarea Windows curentă la versiunea DVD-ului de instalare. Acest lucru necesită, de asemenea, instalarea tuturor actualizărilor care nu sunt incluse pe DVD-ul de instalare. Dacă computerul a venit cu Windows preinstalat, este necesară consultarea documentației computerului pentru instrucțiuni despre cum să faceți o actualizare la fața locului. În caz contrar, trebuie urmăriți acești pași:

 1. Introduceți DVD-ul Windows Vista sau Windows 7 în unitatea DVD a computerului.
 2. În fereastra de configurare, selectați Instalare acum. Dacă Windows nu detectează automat DVD-ul, trebuie să:
 • Selectați Start, apoi tastați Drive: setup.exe în caseta Pornire căutare. Dispozitivul de înlocuire a unității este litera de unitate a unității DVD a calculatorului, de obicei D: .
 • În lista Programe, selectați Setup.exe.
 • În fereastra de configurare, selectați Instalare acum.
 1. Selectați Accesați online pentru a obține cele mai recente actualizări pentru instalare (recomandat).
 2. Introduceți tasta CD dacă vi se solicită acest lucru.
 3. Selectați sistemul de operare din pagina Instalare Windows pe care doriți să o actualizați.
 4. Selectați Da pentru a accepta Termenii licenței Microsoft pentru software.
 5. Pe tipul de instalare pe care doriți să îl instalați, selectați Actualizare.
 6. Când instalarea este finalizată, reporniți computerul.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(18 din 42 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?