Foloseste noul gadget SF care va inlocui mouse-ul cu gesturi.

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

“A ramas fara baterie!” sau “Iar s-a stricat mouse-ul!” in cuand vor fi doar replici de film clasic, se pare ca s-a gasit deja inlocuitor pentru asa cunoscutul device.

Capture

Solutie

 

Gest controller are implementati mai multi senzori pentru a determina miscarile de maini – giroscop, accelometri sau magnetometri.

Gadgetul se conecteaza prin Bluetooth la un device si acesta recunoaste miscarile. Spre deosebire de alte gadgeturi, Gest este construit pentru interpretarea anumitor miscari, nu doar pentru urmarirea mainilor in spatiu.

Capture1

Desi a fost doar in stadiul de proiect pe unul din site-urile de crowd funding, acesta a fost un real succes, fiind deja finantat, gadgetul se poate comanda inca din luna noiembrie.

Poate unu dintre cele mai interesante aplicari practice  ale acestui gadget este controlerul media playerului, sau a mixerului digital.

Doar cu un singur gest, poti creea, edita sau sterge calupuri de sunete, exact ca pe un mixer fizic.

Imagineazati cu cata sensibilitate poti edita o fotografie,poti ridica sau scade nivelul luminozitatii printr-un simplu gest,”la milimetru”, astfel incat sa obtii echilibrul perfect.

In acest moment gadgetul este disponibil doar la precomanda,se poate precomanda aici, si are un pret de 200 de dolari.Pare mult, insa trebuie sa realizam ca acest gadget poate revolutiona modul in care folosim calculatorul in acest moment.

Traind intr-o lume tehnologizata,folosind cat mai multe smart appliances, integrand  Gest tot confortul va fi la un gest distanta.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?