Inlocuire imprimanta termica Star Micronics TSP650

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Uneori avem de-a face cu mici defectiuni ale imprimantelor termice TSP 650 scazand viteza si modul de printare, ceea ce duce la inlocuirea lor.

Solutie

Cel mai simplu este sa inlocuim plug&play acestei imprimante, deconectand din spatele ei cablul de alimentare si cel usb, urmand sa conectam noua imprimanta. Dupa inlocuirea fizica in functie de scopul utilizarii ei, pot fi setate logo-ul firmei s.a.

Tip solutie

Permanent

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

Imprimantele termice din seria Star Micronics TSP650 sunt rapide, entry-level si de inalta calitate. Versiunea standard are interfata seriala sau paralela, iar optional exista interfetele USB si Ethernet. Incorporeaza componente de ultima ora, dar raman la pret de imprimanta entry-level.

Star Micronics TSP650 tipareste rapid chitante pentru sistemele POS, poate fi configurata cu usurinta in emulatia Star Line sau ESC/POS.Posibilitatea de montare pe verticala si carcasa ermetica o recomanda ca fiind una dintre cele mai fiabile imprimante POS existente pe piata.Tehnologia “DropIn & Print” pentru incarcarea hartiei, amprenta de dimensiuni reduse si cutter-ul ghilotina sunt alte caracteristici pe care va puteti baza.Imprimanta Star Micronics TSP650 este ideala pentru aplicatii de retail  restaurante sau agentii de pariuri .

Caracteristici Star Micronics TSP650:

  • Imprimanta entry-level, de inalta performanta, capabila sa tipareasca texte si grafice cu o viteza de 150 mm / secunda la o calitate exceptionala
  • Incarcarea hartiei se realizeaza cu usurinta prin tehnologia “Drop-In & Print”
  • Tipareste grafice si coduri de bare de inalta rezolutie (203 dpi), inclusiv chitante 2D, cupoane si bilete
  • Cutter de inalta calitate, cu taiere centrala partiala
  • Imprimanta versatila, cu amprenta mica, compacta si optiune pentru doua latimi ale hartiei (58 sau 80 mm)
  • Accesorii care vin odata cu imprimanta (CD de operare cu drivere potrivite, placa pentru montare pe perete si kit pentru montare verticala, ghidaj pentru hartie cu latime de 80 sau 58 mm, capac pentru switch, rola de hartie)

Voteaza

(21 din 46 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?